Bestec-Atx-250-12Z oplossen

Bestec-Atx-250-12Z oplossen


De voeding Bestec Atx 20-12Z staat bekend om problemen te hebben en neigt naar kort uit het moederbord wanneer het faalt. Dit deel is essentieel voor de computer, omdat het de elektrische stroom uit het stopcontact in de juiste spanning, versterkers en Ohm de computer moet uitvoeren overbrengt. Wanneer het mislukt gemeenschappelijke zijn symptomen bevriezing, niet goed functioneert, CD/DVD en harde schijven niet opstarten, of de computer niet opstarten op alle apparaten. Controleer als de Bestec voeding is mislukt of ontbreekt door het veranderen van het netsnoer en met behulp van uw gevoel van geur.

Instructies

1

Het bestaande netsnoer met een ander koord wijzigen vanaf een andere computer. Als u geen andere computer hebt, probeer het netsnoer op de monitor voor het netsnoer op uw PC. Zet de computer en de monitor. Controleer of dat de kabels correct zijn aangesloten op het stopcontact en de achterkant van de computer. Luisteren voor computergerelateerde lopende geluiden. Als de computer nog steeds niet wordt ingeschakeld nadat u de verbindingen hebt gecontroleerd, wijzigt u de stroomkabels terug naar hun oorspronkelijke plaats.

2

Sluit de computer op een ander stopcontact outlet. Gebruik een verlengsnoer zodat u niet hoeft te verplaatsen van de PC. Controleer of de oorzaak van het probleem niet het stopcontact.

3

Koppel het netsnoer los van de PC en verwijder alle andere kabels vanaf de achterkant van de computer ook.

4

De PC draai rond, zodat de achterkant is naar u toe gericht. Te dicht bij de achterkant van de voeding, het gebied waar de rug ventilator, en controleren op een brandende geur. Wanneer een voeding defect raakt, het gewoonlijk ruikt van verbrande elektrische schakelingen, zelfs als flauw.

5

Verwijder het klepje van de rechterkant van de computer door de schroeven die houden van het unfastening. Zoekt u naar binnen en check die geur van verbrande circuit. Als het moederbord gebied verbrande, ruikt dan is het waarschijnlijk de Bestec heeft kortgesloten en in falende heeft ook kortgesloten het moederbord.

6

Kijk naar het interieur van de computer en zoek condensatoren. Deze zullen zeer kleine elektronische apparaten op het moederbord gesoldeerd die er uitzien als kleine batterijen opstaan. Als een van hen heeft geknald, geneigd zit of is lekt vloeistof, dan de voeding blies en het moederbord ook beschadigd.

7

Los van de bestaande stroomvoorziening en het verbreken van het moederbord, als alles OK lijkt het moederbord niet lijkt te worden beïnvloed en niet heeft een verbrande geur, gebroken onderdelen, beschadigde condensatoren of verbrande gebieden. Vervang de oude voeding met een werkende power supply voor het testen van het moederbord.