Beste Laptop voor een Student

Beste Laptop voor een Student


Er was een tijd toen computers waren niet overal, in elke fase van het leven. Die tijd is voorbij. Dit is een goede zaak voor veel mensen, vooral studenten die te proppen alles wat die ze kunnen in hun hersenen in een paar korte jaren. De laptopcomputer maakt dit makkelijker en effici├źnter omdat studenten kunnen overal leren, onderzoek op elk gewenst moment en slaan het allemaal in een lichtgewicht pakket.

Betekenis

Zonder twijfel is de beste laptop voor een student de Macintosh van Apple Computer. Oud of nieuw, Macs zijn de meest betrouwbare, meest gebruiksvriendelijke computers op de markt. Ze kosten ietsje meer dan Windows-gebaseerde laptops, maar zij dienen vrijwel elke studiegebied beter.

Typen

Oudere laptops van Mac, genaamd iBooks of Powerbooks, zijn goede, solide en betrouwbaar. Omdat studenten dat ze gebruikt krijgen kunnen, zijn ze goedkoper dan de nieuwste Apple-computers. Er is een inruil, natuurlijk. Oudere Macs zijn langzamer. De Powerbook is de beste weddenschap in deze categorie omdat het werd gemaakt voor professioneel gebruik. Meeste Powerbooks kwam met draadloze kaarten van Internet (PWS) gebouwd in, evenals Bluetooth voor draadloze muizen, toetsenborden en zelfs printers. Ze hebben 80 GB of grotere harde schijven op de grotere modellen en meestal ingebouwde CD/DVD-branders en spelers. De modellen van de laatste generatie 15-inch en 17-inch aluminium aankon 2GBs van de RAM en PC-kaartsleuven had.

Overwegingen

Voor laptops, state-of-the-art, snelst beschikbaar zijn de Macbook Pro's het beste. Zij behandelen de 4GBs van de RAM, die wordt toegevoegd aan hun snelheid. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te verbinden met elk bekabeld of draadloos netwerk. Ze helder 15-inch of 17-inch schermen hebben en als kwalitatief hoogwaardige DVD-spelers en computers kunnen worden gebruikt. Nieuwe batterijen laatste ongeveer vier uur. De top van de lijn is de 17-inch model. Ze hebben ook Bluetooth-technologie voor draadloze muizen, toetsenbord, printers en andere apparaten.

Functies

Voor de student met een lager budget zijn de Macbooks goede keuzes. De nieuwste ones komen met 2.0 of 2,4 gigahertz van verwerkingssnelheid en 4GBs RAM kunnen behandelen. Ze komen met harde schijven van 250 of 320 GB. Ze hebben ook een duurdere optie van een 128GB solid state drive. Geladen met iLife---voor dingen zoals luisteren naar of opnemen van muziek en catalogiseren foto's---maken ze een meerkamp omgeving voor de student. Met de optie van de laaggeprijsde iWork-suite, kunnen studenten hebben een stevige, volledig functionele tekstverwerking en databaseprogramma op werkblad vermogen in cijfers en/of presentatie software in Keynote-pagina's. Pagina's ook uitvoer naar Word en Keynote uitvoer naar Quicktime of PowerPoint.

Voordelen

Waar gewicht echt een overweging is, is daar de drie-pond Macbook Air met de ingebouwde solid state-schijf. Het hoeft niet een geïntegreerd optisch station, maar heeft een optie voor een externe een. Het kan spullen exporteren online of naar een externe harde schijf of duim schijf via de USB-poort.