Beschrijving van de elektronische handtekening

Beschrijving van de elektronische handtekening


Een elektronische handtekening is een methode van elektronisch machtigen toestemming voor een elektronisch verzonden record, het contract of de overeenkomst. Het kan zijn dat een interpretatie van de tekst van een audio-bestand, afbeelding of een overeengekomen proces van verificatie tussen beide partijen. Fundamentele elektronische handtekeningen zou zo eenvoudig als het typen van uw naam en worden vaak gebruikt voor het verifiëren van de aankopen. Digitale handtekeningen vereisen extra beveiliging meer geschikt is voor de toekenning van de toestemming. Elektronische en digitale handtekeningen kunnen worden vergemakkelijkt door inkoop handtekening beveiligingssoftware of services.

Digitale handtekeningen

Digitale handtekeningen, ook wel genoemd "standaard elektronische handtekeningen," gebruik gecodeerde berichten een toegevoegd niveau van authenticiteit bij het overbrengen van en de autorisatie van de elektronische documenten te waarborgen. Een originele opgestelde en ondertekende document wordt gecodeerd met een digitale "sleutel", die de ondertekening partij toe te voegen van het document met haar handtekening nodig is. De sleutel wordt geleverd in een bestand dat speciaal aan de partijen bedoeld om het document te ondertekenen zijn verzonden en zal alleen werken op het oorspronkelijk opgesteld formulier van het document. Als er wijzigingen optreden in het originele document, of door een niet-geautoriseerde persoon toegang is geprobeerd, de sleutel zal niet langer verlenen toegang tot het document, en het zal worden teruggestuurd naar de partij van de opstelling.

Wetten

In 2000, President Bill Clinton uitgevaardigd de elektronischehandtekeningen in Global en National Commerce Act, die gemachtigd elektronisch documenten als rechtsgeldig als papier gebaseerde contracten ondertekend. Zowel de Verenigde Staten en internationaal recht duidelijk bepalen in detail wat technische toepassingen in aanmerking komen als een geldige elektronische handtekening.

Derde-partij bekijken

Digitale handtekeningen er ook voor zorgen dat derde partijen, zoals advocaten, zijn in staat om een document te bekijken en ervoor te zorgen dat het niet is geknoeid met van beide partijen. Een sleutel van het openbare bekijken kan worden uitgegeven door de opstelling partij of authentication-service met een sleutel van de netwerkveiligheid moet overeenkomen met beide partijen document. Als een advocaat of een derde partij kunnen bekijken van het document na door steekpenningen partijen wordt gemachtigd is, kan hij dus zeker dat het document niet is gewijzigd of gemanipuleerd met aan beide zijden. Anders, de sleutel van de netwerkveiligheid zou niet geldig.

Veiligheid

Gecodeerde digitale handtekeningen worden beschouwd als de meeste-veilige manier van de machtigen en verzenden documenten online. Er is echter nog steeds een risico van vervalsing, net als bij papieren handtekening verificatie. Als onbevoegden toegang hebt tot e-mail of toegang krijgen tot de digitale sleutel waarmee het gecodeerde document aanvankelijk te decoderen, heeft zij de zelfde toegang en privileges als de beoogde ontvanger.