Berichten toewijzen aan een gebruiker in WordPress

Hebt u een WordPress website met verschillende contribuanten, kan u wilt toevoegen van nieuwe inhoud op de website zelf in plaats van het geven van elke inzendergroep volledige toegang tot de website. Om deze reden geeft WordPress de beheerder de mogelijkheid om een bericht handmatig wilt toewijzen aan elke gebruiker. Gebruik het "Auteur" drop-down menu in WordPress voor verlenen tegoed voor een artikel de oorspronkelijke auteur in plaats van "admin."

Instructies

1

Klik op de "Berichten" menu aan de linkerzijde van het hoofdmenu van uw WordPress website. Er verschijnt een lijst van de website van de meest recente gepubliceerde posten.

2

Wanneer de muisaanwijzer op de titel van de post die u wilt toewijzen. Er verschijnt een menu onder de titel. Klik op de link "Snelle bewerken". Dit breidt het menu onder de titel van de post.

3

Klik op de "Auteur" drop-down menu en de gebruikersnaam van de auteur die u wilt toewijzen van de post te selecteren.

4

Klik op de "Update" knop aan de rechterkant van de pagina.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook een bericht toewijzen aan een auteur tijdens het maken van het met behulp van het "Auteur" drop-down menu aan de onderkant van het scherm bericht samenstelling. Als u dit menu niet wordt weergegeven, klikt u op de "Screen Options" lusje bij de bovenkant van het venster en plaats een vinkje in het vak "Auteur".