Automatisch gestarte programma's verwijderen uit een externe harde schijf Western Digital Passport

De externe harde schijf Western Digital Passport is uitgerust met software om u te helpen in de back-up van uw computer en opslaan van bestanden naar de vaste schijf. Vaak deze programma's bieden dezelfde functies als de hulpprogramma's in uw besturingssysteem en alleen nemen ruimte op uw paspoort van opslag. De automatisch gestarte programma's verwijderen uit het paspoort te ruimen wat extra ruimte op het apparaat en stop de toepassingen van het starten van elke keer dat u uw station op uw computer aansluit.

Instructies

1

Sluit de kabel van het paspoort naar een open USB-poort op uw computer. De harde schijf wordt automatisch weergegeven als een "externe harde schijf" op het bureaublad.

2

Klik op "Start" en klik op 'Computer'. Klik op het pictogram van de "Western Digital Passport" om te openen de bestanden die zijn opgeslagen op de harde schijf.

3

Klik op de "Western Digital AutoStart"-map in het venster dat verschijnt en druk op "Delete" op het toetsenbord om de programma's van de Western Digital Passport van harde schijf.