ASUS Eee PC-geheugen kaart 900 16 specificaties

ASUS Eee PC-geheugen kaart 900 16 specificaties


De Asus Eee PC 900 is een netbook-computer die vol met mogelijkheden. Netbooks zijn vergelijkbaar met laptop-computers dat ze zeer draagbaar zijn. Sommige van de grote verschillen is dat netbooks zijn in feite kleiner en ze komen niet met een interne optische of plomp schijf. Alles tussen het scherm en het toetsenbord is kleiner.

Afmetingen

De Asus Eee PC 900 is 8,9 inch breed door 6,7 inch diep door 1.3 inch groot met het deksel gesloten. Het weegt 2,2 ponden, ontworpen om te worden draagbaar en licht gewicht.

Hardware

Aangedreven met een Intel Celeron M 353 op 900 MHz en 1 GB aan DDR2-geheugen, is de Asus Eee PC in staat om te doen wat netbooks zijn ontworpen om te, surfen op het Internet. Het komt met een 802.11g draadloze netwerkkaart van Internet, een 16 gigabyte solid state harde schijf en een webcam.

Software

De Asus Eee PC 900 is voorzien van een speciale versie van Linux voor het besturingssysteem. Het komt ook met OpenOffice.org voor studenten en kantoorpersoneel gelijk, Firefox voor het surfen op het web en programma's omgaan met e-mail, foto's, woordenlijsten, chatten en zelfs Skype-dienst.