Apples LCD paneel TypesEen LCD-display wordt gemaakt door het indrukken van de vloeibare kristallen tussen twee stukjes glas. Lichte patronen worden geprojecteerd via het deelvenster om beelden te creëren. De panelen zijn lichtgewicht, compact en goedkoop te produceren. Sommige Apple-producten maken gebruik van LCD panelen. De panelen variëren in vorm, grootte en mogelijkheden.

iPhone

De Apple iPhone maakt gebruik van een vervangende touch screen LCD paneel Metend 4.3 duim in lengte en 2.2 duim in breedte. Het paneel is 0.1 inch dik en ontworpen voor eenvoudige installatie van de zelfstandige. Dit type van Apple vervanging LCD paneel heeft vele fabrikanten en is beschikbaar voor online aankoop. Adviesprijs voor het paneel is ongeveer $32.

MacBook/iBook

Er zijn een verscheidenheid van LCD-panelen voor laptops van Apple MacBook en iBook. Diagonale beeld op het scherm bekijken maten bereik tussen 12 en 17 inch. Schermresolutie verschilt per model met pixel telt vanaf 600 door 800 1440 door 900. Er is een achtergrondverlichting. Tegen een extra vergoeding zijn de LCD panelen beschikbaar met een glanzende afwerking. Glanzende schermen zijn optimaal voor films en videogames. De adviesprijs voor Apple MacBook en iBook LCD-panelen is tussen $183 en $500.

Vertoning van de Bioskoop

De Apple Cinema Display is een LCD paneel gebruikt op Apple desktop computers. Het display was eerder verkrijgbaar in 20 - 22 - 23-, 24- en 30-inch modellen. Er is alleen een Apple Cinema Display momenteel in productie. Het scherm meet 19 inch hoog en 25 duim in breedte met een 27-inch diagonaal weergavegebied. Het scherm herkent 16,7 miljoen kleuren met pixelresolutie tot 2560 x door 1440. De 27-inch Apple Cinema Display heeft drie eigen stroomvoorziening USB poorten. Verklein de milieu-impact en was het scherm ontworpen zonder het gebruik van schadelijke verontreinigende stoffen. Adviesprijs voor de 27-inch Apple Cinema Display is $999.99.