AOL Breedband informatie

AOL Breedband is een dienst die door AOL voor klanten met hun bestaande breedband Internet-verbinding te gebruiken. AOL biedt geen de hogesnelheidsdienst voor Internet-verbinding van haar eigen. Het bedrijf biedt gebruikers in plaats daarvan zijn ze gewend met AOL inbel diensten. Gebruikers kunnen gratis gebruikmaken van deze diensten met hun bestaande breedbandverbinding.

Verbinding

AOL Breedband werkt samen met elke breedbandverbinding hebt. Breedbandinternet is het meestal gekocht als kabel Internet van een kabelmaatschappij, DSL geboden door een telefoonmaatschappij of satelliet geboden door een satelliet provider. Neem contact op met uw lokale kabel-, telefoon- of satelliet provider als u wilt weten welke opties beschikbaar zijn in uw omgeving.

Functies

AOL breedband heeft alle functies die u gewend met traditionele inbel-AOL, zoals e-mail, instant messaging en Web het doorbladeren, behalve nu het wordt aangeboden bij hogere snelheden. AOL breedband gebruikers kunnen gebruiken de hetzelfde e-mailadres en de gebruikersnaam die ze met hun inbelverbinding met AOL Internet gebruikt.

Downloaden

Download de AOL breedband software door te gaan naar de homepage van AOL (terwijl verbonden met het Internet via uw breedbandverbinding). Klik op de knop 'Upgrade'. AOL zal automatisch detecteren van uw breedband internetverbinding en biedt u de optie voor het downloaden van AOL voor breedband.

Kosten

AOL voor breedband is beschikbaar als gratis download vanaf de AOL-website. E-mail en instant messaging worden aangeboden gratis.

Overwegingen

Als u AOL Breedband op een laptopcomputer gebruikt, kunt u blijven betalen voor AOL-inbel service zodat u toegang heeft tot het Internet terwijl u weg van huis reist.