An Introduction to Online handel

Online trading is uitgegroeid tot de standaardmethode voor het kopen en verkopen voorraden voor veel mensen, vooral degenen die slechts in de markt sinds de opkomst van het Internet gekregen hebben. Het gemak en de snelheid van het online handel beleggers in staat stellen om beslissingen te nemen met betrekking tot de aandelenhandel op een wijze die afziet van de zorgvuldige berekening en weloverwogen analyse van gegevens dat de standaard methodologie handel is geweest.

Online Brokers

Online handel is niet hetzelfde als de handel zonder een makelaar. Registratie bij online broker is dus de eerste stap in verwikkeld raken in handel voorraden vanuit het comfort van uw woonkamer of kantoor. De meest populaire online makelaars omvatten E-Trade, Ameritrade en Charles Schwab, maar er zijn vele anderen waaruit u kunt kiezen. Het gebruik van een online broker is noodzakelijk voor een goed beheer van de beide het geld en de voorraad in uw account.

Minimale vereisten

Meest online makelaarshuizen vereisen dat beleggers een minimale investering, houden voordat ze kunnen beginnen met de handel op de beurs. Het minimumbedrag vereist voor het openen van een account zal variëren van makelaar tot makelaar. Zodra dit bedrag is nedergelegd en u hebt uw eerste online handel geleid, vele makelaarshuizen dan aandringen zal op uw het houden van een minimum saldo in de account, hoewel het mogelijk is te vinden sommige online makelaars die deze minimale eis niet hebben.

Handel vergoedingen

Online handelaren gebruik maken van hun rekeningen voor een verscheidenheid van verschillende trading methodologieën. "Daytrader" is de naam gegeven aan degenen die zal worden handel voorraden op misschien een dagelijkse basis. Anderen, kunnen echter slechts één of twee aandelen kopen en vasthouden aan hen voor een lange periode van tijd. Online makelaars moeten worden gecontroleerd op vergoedingen in verband met het maken van talrijke beroepen, alsmede de vergoedingen in verband met account inactiviteit. Afhankelijk van het soort handelaar u voorzie jezelf steeds, bepalen wat voor soort kosten de makelaar zakelijk.

Deskundig advies

Een prijs die mogelijk vermijdbare is een toeslag voor het verkrijgen van deskundig advies. Sommige online makelaars bieden zelfs geen deskundige inzicht, en zijn meestal de meest goedkope te behandelen. Aan de andere kant, kan je geld besparen in vergoedingen maar geld te verliezen door te investeren in onverstandige keuzes van de voorraad. Het kan zijn moeite waard de extra kosten om de statistische analyse van de soort die je niet op uw eigen.

Andere diensten

Sommige makelaars kunnen u veel meer doen dan gewoon kopen en verkopen voorraden. De grotere en bekendere online trading-sites lijken eigenlijk meer op banken, het aanbieden van dergelijke diensten als hypothecaire leningen, krediet- en debetkaarten, geldmarktfondsen en zelfs het potentieel voor investeringen in obligaties en de handel in futures.

Voordelen

Het grootste voordeel van het online handel over traditionele aandelenhandel is dat het kan worden gedaan met real-time kennis van prijzen. De meeste mensen zijn bekend met die old-time tikkers die ticker tape; de voorraad prijzen die tickers geproduceerd werden meestal ongeveer 15 minuten oud. Vandaag online handel kan gebeuren bijna ogenblikkelijk, met behulp van aandelenkoersen die zo up-to-date mogelijk te zijn.

Waarschuwing

Online handel is niet zonder haar valkuilen. Onder de gevaren online handelaren moeten zich bewust zijn van zijn dergelijke oplichting als frauduleuze IPO dat de handel op Investor wil krijgen in op de begane grond van een potentieel enorm succesvolle onderneming. De meest voorkomende valkuil voor online handel profiteert van het zeer medium zelf. Een scam bekend als "pump and dump" wordt gerund door praten bepaalde voorraden op Internet messageboards en in chatrooms die dienen om de aanloop van de prijs van een aandeel. Zodra de oplichters dump de voorraad voor een winst en heel het oppompen van, de prijs daalt opnieuw, en regelmatige beleggers geld verliezen.