Afdrukken naar een gedeelde Printer via een draadloos netwerk

Afdrukken naar een gedeelde Printer via een draadloos netwerk


U kunt meerdere computers verbinden met een gedeelde printer via een draadloos netwerk. Als u wilt afdrukken vanaf elke computer in het netwerk, moet u er zeker van te zijn dat de printersoftware is geïnstalleerd op elke computer. Printersoftware of stuurprogramma's, verstrekken naar de computer om gegevens te verzenden naar de printer. Met een draadloos netwerk, kunt u moeiteloos afdrukken op de netwerkprinter, zo lang als uw computer voldoet aan de systeemvereisten van de printer. Raadpleeg de specificaties van de printer als u vragen over compatibiliteit hebt.

Instructies

1

Plaats van de printer installatie-CD in de netwerkcomputer die u afdrukken wilt uit. Als u niet de installatie-CD hebt, ga naar de website en de zoektocht naar uw modelnummer en de stuurprogramma's te downloaden van de juiste software van de fabrikant van de printer.

2

Het gedownloade stuurprogramma installeren of uitvoeren van de wizard software op de CD.

3

Open een document afdrukken en ga naar "File" dan "afdrukken". Kies in het dialoogvenster printer "Een printer toevoegen". Dit proces is hetzelfde voor Windows of Macintosh.

4

Uitvoeren van de wizard Netwerkprinter installeren. De computer moet automatisch uw printersoftware bijwerken, maar hebt om te navigeren naar het stuurprogramma dat u zojuist hebt geïnstalleerd. Ook moet u uw draadloze netwerkwachtwoord invoeren.

5

Het document dat u hebt geopend met behulp van de geïnstalleerde netwerkprinter afdrukken. U kunt nu de gedeelde printer afdrukken wanneer u in het bereik van het draadloze netwerk hebt.