Adresboek van Outlook kopiëren naar een andere Computer

Als u uw Outlook-adresboek alot, kan het idee van het hebben van al dat overdracht van gegevens naar een nieuwe computer worden overweldigend. Echter, u hoeft niet te besteden enkele uren overtypen van al uw informatie. Hier is een eenvoudiger manier om uw Outlook-adresboek van de ene computer naar de andere kopiëren.

Instructies

Kopiëren van het bestand

1

Open uw Outlook-programma en selecteer "File" en "Uitvoer" in het menu. Klik op de 'Address Book'. Als het programma u welke actie vraagt moet worden uitgevoerd, selecteert u "exporteren naar een bestand.

2

Selecteer "Tekstbestand" of "door komma's gescheiden waarden (Windows),' afhankelijk van welke versie van Outlook die u gebruikt.

3

Kies "Ja" als een dialoogvenster verschijnt met de vraag u om te installeren van de vereiste vertaler.

4

Klik op "Contacten" wanneer het dialoogvenster 'Exporteren naar een bestand' wordt weergegeven. Klik op "Volgende" of "Exporteren", afhankelijk van welke versie van Outlook die u gebruikt.

5

Typ een naam voor het geëxporteerde bestand en selecteer "Next." Klik op "Finish" en wacht als uw bestand worden geëxporteerd.

6

Zoek het bestand, die zal worden onder de bestandsnaam die u hebt ingevoerd in stap 5 en met de extensie .csv. Kopiëren naar een diskette, USB springen schijf of een soortgelijk apparaat voor externe opslag.

Herstel van het bestand op een andere Computer

7

Het opslagapparaat plaatst in de nieuwe computer. Open Outlook en kies vanuit het menu "File" "Importeren".

8

Kies "Other Address Book" of "Importeren vanuit een ander programma of bestand,", afhankelijk van welke versie van Outlook die u gebruikt. Klik op "Next."

9

Controleer of 'Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden (Windows)' is gemarkeerd. Klik op "Next."

10

Klik op "Bladeren" om te navigeren naar het opslagapparaat en het bestand dat u vanaf de andere computer hebt gekopieerd. Selecteer het en klik op 'OK'. Kies uw voorkeur met betrekking tot de duplicaten en klik op "Next."

11

Markeer "Contactpersonen". Klik op "Volgende", en klik vervolgens op "Voltooid."