Adobe Reader downloaden problemen

Adobe Reader is een gemeenschappelijke toepassing gebruikt voor PDF's of Portable Document Format, op persoonlijke en zakelijke computers. Met de software, kunnen gebruikers lezen, annoteren, bewerken en redigeren van documenten van verschillende grootte. Adobe Reader is beschikbaar voor download op «««Adobe.com; het downloadproces mislukt echter soms. In plaats van het verlaten van de download, overwegen sommige mogelijke correcties.

Adobe Reader downloaden problemen

Geschiedenis

Adobe Reader is een product van Adobe, een bedrijf dat begon als een poging tot het verzenden van digitale beelden en tekst nauwkeurig op een afgedrukte pagina. Het resultaat was PostScript-Adobe's eerste grote product en foto en illustratie softwareprogramma's snel gevolgd. Adobe Acrobat, Adobe Acrobat Reader, genoemd in de vroege jaren 1990 werd ontwikkeld en nu komt geïnstalleerd op bijna elke nieuwe computer. Het wordt als bedrijfsstandaard gebruikt voor het lezen van PDF-bestanden.

Versies

Adobe Reader is verkrijgbaar in verschillende formaten. Oudere versies, zoals Reader 6.0 en 7.0, werden gebruikt op oudere computermodellen en bieden basisondersteuning voor PDF's. Nieuwe releases bevatten echter versies 8.0 en 9.0; voor een vergoeding, Adobe Acrobat biedt meer functies dan Adobe Reader en verhoogt de functionaliteit van Adobe Reader.

Veelvoorkomende problemen

Een veelvoorkomend probleem bij het downloaden van Adobe Reader is een verstoring in de download-proces. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Probeer eerst downloaden wanneer er minder activiteit op het Internet is. Laat in de avond of vroeg in de ochtend voor betrouwbaarder uitzendingen downloaden. Als dat niet helpt, controleert u de betrouwbaarheid van uw eigen verbinding. Overweeg Adobe Reader downloaden vanaf een andere locatie, zoals download.com. Als dat het probleem niet verhelpt, is uw Internet-verbinding mogelijk te sporadisch om te werken. Schijfruimte ook om ruimte te maken voor Adobe Reader vergroten. Anders is het downloaden stopt halverwege en zal niet eindigen.

Beveiligingsinstellingen

Uw beveiligingsinstellingen te wijzigen, kan Adobe download sneller en efficiënter helpen. Hebt u een antivirus- of anti-malware programma, kon de firewalls verhinderen downloads doordringt. Uitschakelen van de software of het afsluiten, en proberen om de download opnieuw te beginnen. Als de problemen aanhouden, Controleer de beveiligingsinstellingen van uw internetbrowser. U moet houden ze op standaard niveaus te downloaden Adobe lezer; een hogere mate van beveiliging kan voorkomen dat een download.

Downloaden Manager

Het downloadproces kan worden moeilijker als de Adobe Download Manager is niet het bestand verwerkt. De toepassing zoeken door te klikken op Start, programma's en Adobe Download Manager. Als het niet vermeld is, installeer de software door een bezoek aan "Adobe Download" middelen. Na het installeren, gebruiken de Download Manager om uw download Adobe. Het moet het proces versnellen en verhoogde betrouwbaarheid bieden.