Acer PC Pros & Cons

Acer PC Pros & Cons


Acer, opgericht in 1976 door Stan Shih is een Taiwan gebaseerde computerfabrikant die is vooral bekend om twee van haar best verkopende merken--de Aspire en de Ferrari. Oorspronkelijk genoemd Multitech, is Acer de derde grootste producent van laptops in de wereld, alleen achter Hewlett Packard en Dell. Acer is intens prijs concurrerend en concurreert met rivalen op een platform van de laagste-prijs-aangeboden.

Pro: Prijs/kwaliteitverhouding

Waarschijnlijk biedt de beste Acer kenmerk waarde voor het geld. De Aspire serie zijn begroting machines met functies die niet beschikbaar zijn in andere laptops die vergelijkbaar zijn geprijsd. Oorspronkelijk gericht voor studenten en jonge volwassenen, outsell Aspire laptops de beste modellen van Dell en HP. Voor de gemiddelde gebruiker is een consequent betrouwbare computer met bescheiden functies wenselijker dan een onnodig snel machine die vergt meer onderhoud en technische knowhow te bedienen. Acer besefte dit met de Aspire. Een ander succesverhaal, maar aan het andere uiteinde van het spectrum van de prijs, is de Ferrari-serie. Acer, in samenwerking met Italiaanse auto-maker Ferrari, laptops voor de high-end klant uitgebracht. Globaal, Acer laptops leveren op kwaliteit, en een praktische optie voor degenen denkt over het kopen van hun eerste laptop.

Pro: veelzijdigheid

Het bedrijf maakt een breed scala van producten met inbegrip van laptops, netbooks, personal digital assistants, desktops, notebooks, monitoren en softwaretoepassingen weergeven. Bedrijf producten zijn vaak gekenmerkt in consumentenbladen en op de websites van de consument. Acer tablet-pc's zijn solide hand-held apparaten. De TravelMate en Extensa serie zijn ontworpen voor mensen uit het bedrijfsleven en gebruikers met grotere mobiliteitsbehoeften.

Cons

Er zijn klachten dat de laptops soms ook gevoelige of gevoelig zijn geweest. Hoewel de computers worden weergegeven duurzaam, kan een daling van de enkel een hardware-onderdeel als een koelventilator of een verwisselbare schijf (CD of DVD) te breken. Acer's garantie management en customer service-beleid hebben frustratie veroorzaakt. Acer onderdelen zijn niet beschikbaar op de detailhandel, en het bedrijf vraagt dat onrustige laptops worden geleverd aan de firma voor reparaties. Zelfs als een machine onder garantie is, rekent het bedrijf klanten voor de scheepvaart.