Aanwijzingen voor het downloaden van iTunesDe iTunes music store debuteerde in 2003. Binnen een week werden 1 miljoen nummers gedownload van Apple's nieuwste product. Sinds de invoering ervan, iTunes geƫvolueerd uit de verkoop van liedjes voor 99 centen aan het aanbieden van volledige albums, podcasts, televisieprogramma's en avondvullende films. De iTunes store is gemakkelijk te bereiken, vereist slechts een paar klikken om te downloaden. Zodra u iTunes hebt, kunt u direct beginnen met het genieten van van uw favoriete liedjes en shows, hetzij op uw computer of uw draagbare mediaspeler.

Instructies

1

Open de iTunes-website--www.apple.com/itunes/download--in uw browser.

2

Klik op de knop "Download Now" is gelegen aan de linkerkant van de pagina. U hoeft niet te geef geen persoonlijke gegevens of uw e-mailadres om de software te downloaden.

3

Klik op het veiligheid-balk die wordt weergegeven in de balk aan de bovenkant van de pagina. Als u Internet Explorer gebruikt, ziet u een bar met de woorden: "om te helpen uw beveiliging, Internet Explorer geblokkeerd de site bestanden downloadt naar uw computer. Klik hier voor opties,,, "wanneer de balk wordt weergegeven, klik op het en selecteer de"Download dit bestand"optie om door te gaan de download. Als u Firefox of Safari gebruikt, ziet u niet dit bericht.

4

Selecteer "Run" in het dialoogvenster dat verschijnt. Hierdoor kan de computer om te kiezen waar het programma zal worden opgeslagen en beginnen met downloaden. Selecteer "Save" om te kiezen waar u wilt dat het programma moet worden opgeslagen. Zodra u de map hebt gekozen, zal het programma beginnen met ophalen.

5

Klik op "Next" als de toepassing is voltooid de download. De licentieovereenkomst van iTunes verschijnt. Lees de overeenkomst en het selectievakje naast "I accept". Apple zal niet toestaan dat u de software wilt installeren zonder de voorwaarden accepteren. Zodra u de voorwaarden hebt geaccepteerd, klikt u op "Volgende" opnieuw.

6

Selecteer de manier waarop u iTunes op uw computer uitvoeren. Standaard heeft iTunes de vakken voor het maken van een snelkoppeling, maken van de software uw standaardspeler en installeren van automatische updates gecontroleerd. Schakel alle selectievakjes om te vernietigen van deze opties. U kunt ook de doelmap wijzigen vanuit dit scherm, als u wilt iTunes elders opslaan op uw computer. Wanneer u klaar bent, klik op "Install".

7

Laat iTunes om de installatie te voltooien. Klik op "Finish" in het dialoogvenster dat wordt weergegeven zodra de installatie is voltooid.