Aanwijzingen voor de broer Label Maker

Aanwijzingen voor de broer Label Maker


De broer label maker kan worden aangedreven door batterijen of netstroom, en het is uitgerust met een full-size toetsenbord. Deze labelprinter heeft een brede selectie van functies waarmee uw etiketten er professioneel uitzien. Een LCD-scherm ziet u hoe het label zal eruit, voordat u gaat afdrukken. Etiketten kunnen worden gemaakt in minuten. Labelen van dingen rond de thuis en op kantoor is handig met de broer label maker.

Instructies

1

Plaats 6 AAA-batterijen in het batterijvak van uw broer label maker, of van de machine AC adapter aansluit.

Druk licht naar beneden op de bovenkant van de label maker om te openen de dekking voor het Cassettecompartiment. Tape cassettes zijn voorzien van het label maker.

2

Zet de cassette tape in het compartiment en sluit de cover totdat deze vastklikt. Houden en druk op "Code" en "Print" indrukken om te voeden de tape. Druk op de "Tape Cutter" hendel met het stopzetten van de overtollige tape.

3

Druk op de knop "On/Off" op uw broer label maker. Selecteer een lettertype voor uw getypte bericht. Druk op de F1-knop om het lettertype te wijzigen. Druk op de knop "Fn" menuopties zoals stijl, label lengte of ontwerp.

4

Typ uw bericht voor uw etiketten bekijken en druk op de knop "Afdrukken". Uw bericht zal worden afgedrukt op het etiket en de tape uitgang sleuf zal komen. Snijd uw label door stevig duwen in de tape cutter hendel, die op de hogere juiste hoek van uw broer label maker.

Tips & waarschuwingen

  • Niet afgesneden etiketten terwijl het bericht "Afdrukken" of "Feed" wordt weergegeven op de broer label maker van LCD-scherm. Dit voorkomt schade aan de tape.