Aansluiten van één Wireless & een bekabelde netwerkverbinding naar een Computer

Aansluiten van één Wireless & een bekabelde netwerkverbinding naar een Computer


Door het aansluiten van uw computer met een netwerk, kunt u het om te spreken met andere computers over de hele wereld, verbinding met het Internet en documenten verzenden naar printers. Er zijn een verscheidenheid van manieren verbinding maken met een netwerk. Twee van de meest gebruikte manieren zijn via een bekabeld netwerk of via een draadloze. Sommige computergebruikers willen mogelijk verbinding met meerdere netwerken tegelijk, zoals een draadloos netwerk voor het Internet en een wired netwerk naar het delen van bestanden op een server.

Instructies

Aansluiten op een bekabeld netwerk

1


Een Ethernet-kabel ziet eruit als een grote telefoonkabel.


Een Ethernet-kabel verbinden met de netwerkkaart op de achterkant van uw PC of laptop. De Ethernet-kabel ziet eruit als een grote telefoonkabel en heeft een clip die het op zijn plaats houdt.

2Aansluiten van één Wireless & een bekabelde netwerkverbinding naar een Computer


Een netwerkhub kunt veel apparaten verbinden met de één netwerk.


Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de netwerkhub of andere compute uw zou willen verbinden met.

3

Zet uw computer en het drukken op "Control Panel" gevolgd door "Netwerk en Internet," waar u zal zitten kundig voor verbinden met het netwerk.

Verbinding maken met een draadloos netwerk

4

Een USB- of PCI Express-netwerkkaart in de computer plaatst, en zet hem aan. Om te installeren op een USB-netwerkkaart, sluit u de netwerkkaart op een van de USB-poorten op uw computer. Het installeren van een netwerkkaart PCI Express moet u eerst openen van de kant van uw computer. Zorg ervoor dat u uzelf om te voorkomen dat schade aan onderdelen van statische elektriciteit aarden en unclasp van de bar houden de PCI-Express kaarten in. Schuif uw nieuwe kaart in een vrije sleuf, vervangen van de bar en sluit de computer.

5

Installeer de software die bij de hardware is geleverd. Installeren van de netwerk kaart de installatieschijf in de computer plaatst en tweevoudig tikken voort naar de installatieoptie voor die schijf op Windows Verkenner. Klik op "Netwerkkaart installeren" en kiezen welke van uw harde schijven die u installeren van de software wilt op. Zodra de netwerkkaart is geïnstalleerd, wordt de installatie u gevraagd de computer opnieuw opstarten.

6

Start uw computer opnieuw op, ga dan naar "Control Panel" en vervolgens "Netwerk en Internet," waar u kunt klikken "Connect to a Network."

7

Selecteer het draadloze netwerk dat u wenst om toe te treden.

8

Als het netwerk codering van de security die wordt u gevraagd het wachtwoord voor het draadloze netwerk is. Zodra u hebt gedaan u, zal worden aangesloten op het netwerk.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige USB-netwerkkaarten de installatiesoftware zal hebben op de USB-stick, en niet komen met een afzonderlijke installatieschijf.