Aansluiten van een Laptop met een draadloze Modem

Aansluiten van een Laptop met een draadloze Modem


Draadloze modems kunt u maken van een draadloos netwerk of hotspot waar die je maar wilt, zonder fysiek uw computer verbinden met een modem. Draadloze modems zijn vooral handig met laptopcomputers, zodat u vrij te bewegen in uw huis of kantoor terwijl nog steeds in staat te handhaven uw internetverbinding en surfen op het Web. Als u onlangs een draadloze modem gekocht hebt, kan uw laptop aansluiten op het apparaat worden gedaan in slechts een paar minuten.

Instructies

1

Macht op de draadloze modem en plaats uw laptop in de buurt van de modem.

2

Druk op de "Start"-knop op uw bureaublad en selecteer vervolgens "Verbinden met" uit de beschikbare opties om een lijst met de beschikbare draadloze netwerken rond uw computer starten. Als "Verbinden met" geen optie voor u is, selecteert u "Control Panel" en vervolgens "Netwerk-en internetverbindingen" of "Netwerk en deelneming midden," gevolgd door "Network Connections" te lanceren van hetzelfde menu.

3

Selecteer uw draadloze modem in de lijst met apparaten op het scherm en klik op "Connect" aan de onderkant van het venster. In sommige versies van Windows moet u het tabblad "Draadloze netwerken" om een lijst met beschikbare netwerken.

4

De beveiligingssleutel aangaan op uw computer wanneer souffleur. Als u een wachtwoord hebt ingesteld op uw draadloze modem, uw computer zal vragen dat wachtwoord invoeren om de verbinding te voltooien. Als u geen wachtwoord op uw draadloze modem geselecteerd, uw laptop zal automatisch verbinding maken met de modem.