Aansluiten van een Computer naar de andere om een spel te spelen

Aansluiten van een Computer naar de andere om een spel te spelen


Opzetten van een thuis local area network (LAN) kan een geweldige manier om een middag, toestaand u om te spelen concurrerende tegen uw vrienden vanuit het comfort van uw eigen huis. Hoewel het opzetten van een LAN gebruikt als moeilijk, maken nieuwe versies van Windows- en Mac-besturingssystemen dit vrij eenvoudig. Alles wat u nodig hebt is een router, een paar van Ethernet-kabels en ongeveer 30 minuten van uw tijd.

Instructies

Voor Windows

1

Sluit de router in de muur en beide computers op de Ethernet-poorten op de achterkant van de router. Het andere uiteinde van de kabels moet hechten aan de netwerkkaarten op de computer, die zich bevindt op de achterkant van de machine. Eenmaal aangesloten, start opnieuw op beide machines en u moeten zien lichten van de flits op de router en naast de netwerkkaarten op beide machines, signalering dat ze met elkaar communiceren.

2

Ga naar de "netwerk en deelneming midden" op een van de computers door te klikken op de "Start"-menu, vervolgens het "Control Panel." Eenmaal daar, klik op de optie "Set Up een verbinding of netwerk." Volg de aanwijzingen op het scherm instructies en invoer de nodige informatie afhankelijk van uw computers om het proces te voltooien. Wanneer het setup-proces om de naam van de werkgroep vraagt, laat het als de standaardinstelling, die moet ook 'Werkgroep'.

3

Toegang tot de "netwerk en deelneming midden" op de andere computer. Selecteer de optie met vermelding van "Connect to a Network." Volg de aanwijzingen op het scherm instructies om te verbinden met uw thuisnetwerk, ervoor te zorgen dat de werkgroep instelling overeenkomt met die van de andere computer: 'Werkgroep'.

4

Beide machines weer opnieuw opstarten en laden uw spel van keuze.

Voor Mac

5

Sluit de Ethernet-poorten van beide Macs samen met een crossover Ethernet-kabel, die een kabel gebruikt is om twee computers met elkaar verbinden zonder een tussenliggende router.

6

Start de toepassing "AppleTalk-" (beschikbaar via het hoofdmenu van Apple) op beide computers, vervolgens uitgezocht "Ethernet" als de poort.

7

Start opnieuw op beide computers om de verbinding te voltooien, dan laden van het spel van uw keuze.