Aansluiten op een iPad als een tweede schermDe iPad wordt meestal gebruikt om te spelen, surfen op het Web en Bekijk films. Een minder gekende gebruik voor de tablet maakt er een tweede of extra monitor voor uw PC of Mac. Hoewel de iPad biedt geen ondersteuning voor video-ingang, kunnen vier verschillende apps beschikbaar in de iTunes store omzeilen kabels en uw iPad draadloos verbinden met uw computer weergeven. Deze toepassingen vereisen dat u extra software op uw computer installeert, maar eenmaal geïnstalleerd, diegenen die uitgebreide ruimte wil scherm zie dubbele!

Instructies

1

MaxiVista is een Windows-toepassing. Het kan uw Desktopruimte uit te breiden met 40% en installeert in minder dan een minuut. Één aardige eigenschap is de automatische detectie, die van uw iPad zien zijn van landschap tot portret aanpast wanneer u de tablet draait kantelen. De app ondersteunt ook virtuele VGA-technologie, waarmee indrukwekkende beeldkwaliteit voor een draadloos verzonden schermafbeelding. Deze software kan eventueel de verbinding beveiligen zodat het alleen met één specifieke iPad werkt. Het is een goed idee om de "Optimalisatie" knoop klikken wanneer u de applicatie start te laten passen aan uw computerinstellingen voor optimale prestaties.

2

IDisplay is een universele applicatie voor Mac en Windows-gebruikers van de ontwikkelaars van IM +, en het is ook compatibel met de iPhone en iPod Touch. De ontwikkelaars snel inspelen op de klantenservice kwesties en nieuwe updates uitbrengen, zo nodig, maar het programma werkt niet bijzonder goed op 64-bits Windows-besturingssystemen. Bovendien hebt u Bluetooth op uw computer ingeschakeld, zullen iDisplay traag en schokkerig, aangezien het de dezelfde antenne voor de overdracht ervan draadloos display gebruikt. Het werkt nog steeds, evenals een fundamentele oplossing, vooral voor degenen die willen voornamelijk gebruik van het bureaublad van de PC en de iPad unclutter te voorkomen wisselen tussen programmavensters gebruiken.

3

Lucht Display is een applicatie ontwikkeld door Avatron Software en het werkt goed op Macs en PC's. De programmafuncties kantelen opsporen die het scherm automatisch geconfigureerd wanneer u de iPad draait. In tegenstelling tot andere uitgebreide weergave-toepassingen die de iPad touchscreen deactiveren, onderhoudt Air weergeven functionaliteit en kunt u bepalen de iPad uitgebreid bureaublad door touch – een nuttige functie voor fotocorrecties en muziekcontrole. De software vereist Mac OSX 10.5.8 of hoger, of Windows XP 32-bits, Vista of Windows 7. Hoewel deze toepassing goed functioneert, is er een probleem met het videostuurprogramma onverenigbaarheid op bepaalde 2008 en 2009 Mac-computers Lion.

4

Koppeling weergeven is voor de gebruikers van Vensters slechts, hoewel Mac ondersteuning is gepland in een toekomstige versie. In tegenstelling tot andere uitgebreide weergeven toepassingen voor PC's die worden uitgevoerd in "basic mode" (mits de weergave terwijl andere functies uit te schakelen), dit programma biedt het volledige gebruik van Windows 7 Aero modus en biedt toegang tot desktopgereedschappen zoals scherm doorschijnendheid en miniatuurvoorbeelden op de taakbalk. In de Aero modus vermijdt ook compatibiliteitsproblemen met programma omdat Windows uitvoeren kunt, zoals de bedoeling is. Aardige eigenschappen van koppeling weergeven omvatten gebruiksgemak configuratie via de standaard weergave-hulpprogramma van Windows en de optie van een uitgebreid of een gekloonde desktop.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer uw computer en uw iPad zijn aangesloten op hetzelfde draadloze netwerk als u probeert om de toepassing te gebruiken.
  • Windows 7 Starter edition en Windows XP 64-bits worden niet ondersteund in deze toepassingen