Aansluiten op een HP Laptop TV S-Video

Aansluiten op een HP Laptop TV S-Video


S-Video, ook bekend als aparte Video, is een gemeenschappelijk type van A / V aansluiting. Bepaalde modellen van HP-laptops bevatten een S-Video-poort, waarmee u uw computer aansluiten op een TV. Dit is handig, vooral als u wilt een filmpje van de harde schijf van uw computer op uw TV. Aansluiten van uw HP laptop op de TV is eenvoudig, en in een paar ogenblikken kunt u de inhoud van uw computer bekijken op uw televisie.

Instructies

1

Zoek de S-Video-aansluitingen op uw televisie en de laptop computer. In het algemeen is er een S-Video-aansluiting bevindt zich op de achterkant van de TV en aan de zijkant van de HP-computer. Verwijzen naar uw apparaten handleidingen als u problemen ondervindt bij het vinden van deze poorten.

2

Neem één uiteinde van de S-Video-kabel en sluit deze stevig aan op de kant van uw HP laptop. Plaats de computer in de buurt van de televisie en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op uw TV. Zorg ervoor dat de verbinding niet los zodat u niet de kwaliteit van de afbeelding degraderen doen.

3

Klik op het Windows-logo op het linkergedeelte van de onderkant van uw computerscherm en te spijskaart zal verschijnen. Voer het woord in de zoekopdracht, die gelegen aan de onderkant van het menu is "externe". Een lijst met verschillende opties zal opduiken. Klik op de keuze met een adellijke titel "Verbinding maken met een extern beeldscherm."

4

Controleer of de vervolgkeuzelijst naast de optie met een adellijke titel "Display" is ingesteld op 'Meerdere Monitors'. Selecteer "Apply" op het juiste bodemgedeelte van het scherm uw instellingen op te slaan. Geniet van de inhoud van uw HP laptop te bekijken op uw TV.