Aanmunting van sociale Media

Aanmunting van sociale Media


Sociale media bengelen een enorme wortel in de vorm van massale publiek. Verbinding maken met een groter publiek en u uw klant base zal groeien. Slimme ondernemers kijken naar iets zoals Facebook en weet ze geld kunnen maken, maar dan kopen advertenties, zij zouden niet weten hoe om te gaan doen.

Sociale Media gedefinieerd

Sociale media behoren tot de grotere groep van massamedia industries gezamenlijk aangeduid als de "nieuwe media". De nieuwe media bestaan voornamelijk uit het Internet, mobiel apparaat netwerken en videospel netwerken. Ze staan in tegenstelling tot de "traditionele" media, zoals televisie, krant, radio en film. Sociale media bestaat uit nieuwe media waar gebruikersgemeenschappen en gebruiker-geproduceerde inhoud voorrang bereid inhoud als de reden waarom mensen gebruik maken van de media.

Gebruikersinteractie

Interactie van de gebruiker bestaat uit het meest opvallende aspect van sociale media ten opzichte van de grote massa-media. Omdat mensen gebruik maken van sociale interesseert media om te communiceren met elkaar meer dus dan om bereid inhoud te gebruiken, is dit de uitdaging van aanmunting staat of valt bij het begrip van het gemeenschappelijk de mensen in deze digitale gemeenschappen delen, en de specifieke manieren waarop sociale mediagebruikers interactie met elkaar. Alles wat die u moet weten voor het monetariseren van sociale media ligt hier.

Publiek

Om geld te verdienen met sociale media, hoeft u niet per se te veranderen uw branding of uw producten en diensten--hoewel het kan behoove u uiteindelijk in die richting gaan. In plaats daarvan moet u veranderen van uw marketing. Niet alleen adverteren. Uitgegroeid tot een gebruiker. Deelnemen aan de ervaring van de Gemeenschap. Gebruikers van sociale media dragen hun persoonlijke leven in de digitale ruimte, en de meeste zullen niet waarderen verkopers interloping in hun toevallige gesprekken. Maar als uw merk komt aanbevolen door een vriend, of als de gebruiker al een klant van jou is, dan heb je een kans om een verkoop te maken. De gebruikers zelf zal veel van het werk voor u doen als het gaat om delen van hun belangstelling voor uw bedrijf met hun vrienden, familie en collega's. Op zijn beurt, moet je werken om ze te houden interesse.

Menselijk gezicht

Als u deelneemt aan deze sociale interacties, herinner dat u aanbiedt een gesprek--niet het maken van een worp. Toon een menselijk gezicht. Uw inhoud moet krijgen mensen enthousiast en interactie met elkaar. Dit omvat niet alleen speciale kortingen en promoties, maar dingen zoals quotes van de dag, puzzels en foto's. Stel dat uw bedrijf mascotte de persoon die zich aanmeldt bij deze sociale netwerken elke dag is om updates. Als u niet een mascotte, stel je voor dat jij hebt. Wat voor soort een gesprek zou uw mascotte willen hebben met uw fans en klanten? Het zou willen iets leuks, iets interessants, iets met een persoonlijkheid van zijn eigen die niettemin naamsbekendheid bevordert.

Consistentie

Zodra u hebt vastgelegd op de sociale media, heb je te houden met het. Sporadisch, zelden updates niet maken. Bieden van uw merk op een dagelijkse basis. Maar niet dwingen de conversatie die u aanbiedt. Zelfs de meest fervente fans zullen alleen willen gaan met u af en toe. Wat u moet doen is er wanneer ze opdagen. Dat betekent behoud van een dagelijkse conversatie die zij naar eigen goeddunken kunnen toetreden.