Zelfgemaakte Spy camera 'sGezien de vele soorten camera's die je in de meeste elektronica winkels deze dagen kopen kunt, is maken van zelfgemaakte spy camera's gemakkelijk voor iedereen die wil beveiliging toevoegen aan het huis. Voor een redelijke prijs kunt u nu gewone materialen om te bouwen van uw eigen miniatuur camera's voor het controleren van de activiteiten en zelfs gesprekken binnen en buiten uw huis.

Het kiezen van uw camera 's

Krijg de beste miniatuur camera's die u zich kunt veroorloven voor de gebieden binnen en/of buiten uw huis waar u wil hen. Overwegen de krachtbron, de verbinding en het soort opname en opname van opslag voor elke camera die u kiest. Spy camera's met behulp van AC of DC kracht zijn goed voor gebruik binnenshuis, zodat u niet hoeft te maken over het uitvoeren van de macht, behalve als er een stroomstoring. Spy camera's die batterij-aangedreven zijn zijn goed voor gebruik buitenshuis, omdat ze veiliger en beter bestand zijn tegen verschillende soorten weersomstandigheden. U kunt ook camera's met audio opnamemogelijkheid.

In het ideale geval kleine camera's produceren hogere kwaliteit footages en bieden meer functionaliteit en betrouwbaarheid zijn duurder. Houd in gedachten dat een budget voor uw spion camera('s) toe is een goede investering die u voor langdurig gebruik overwegen moet. Zelfs web camera's deze dagen kunnen bieden goede kwaliteit beelden, en voor een redelijke extra kosten, ze kunnen worden gemaakt in IR (infrarood) camera's aan uw zelfgemaakte spy camera's maken meer functioneel in meer situaties in gevaar gebracht. Vergeet niet, dieven en inbrekers meestal zwerven rond hun gerichte huis wanneer de lichten zijn uit tijdens de kleine uurtjes van de nacht. En je moet een IR-camera een bruikbaar om video te registreren voor dit.

Finaliseren van uw locaties

Beslissen op welke gebieden van het huis wil u uw camera's. Maak hen niet opvallend, omdat de slechte kerels kunnen gemakkelijk verwijderen of te vernietigen Voorkom gepakt. De beste locaties om spy camera's zijn de ingang van de voordeur, de woonkamer en alle andere gebieden waar een persoon uit buiten toegang tot uw huis krijgen kan. Uw achterdeur en achtertuin, en ook de gangen, zijn mogelijk toegangspunten voor criminelen, dus je kan willen overwegen om spy camera's er ook.

Instellen van uw camera 's

Vind de beste functie en systeem voor uw spy camera's volgens uw behoeften en voorkeuren. Als u niet van plan de positie van uw camera's elke zo vaak wijzigen, gebruik bedrade camera's. Als u wilt dat draadloze camera's, investeren in kwaliteit omdat u sterkere zender en ontvanger functies om scherpe video's nodig. Zorg ervoor dat wanneer u uw zelfgemaakte camera's maakt, je bewust van de softwarepakketten en drivers nodig bent, en de eisen van de opname van de camera's die u gebruikt. In het ideale geval moeten uw computer (en uw internetverbinding voor degenen die willen beelden vastleggen via een netwerk) worden correct gekoppeld aan uw camera's.

Spy camera's zijn het effectiefst wanneer verborgen in gewone objecten zoals blikjes, fotolijsten, knuffels, spiegels en muur decoren. U moet veilig beveiligen om te voorkomen dat problemen met de verbinding en pronken uw camera bij zowat elke persoon die binnenkomt van uw huis. Het bereik van je camera's signaal bepalen en de camera's dienovereenkomstig aan te passen. Zorg ervoor dat er een duidelijke ontvangst bij het doen van een test voor zowel de video als de audio gevangen.

U kunt ook om te zetten van uw camera in een motie-opsporing-eenheid die automatisch opnamen of video's naar een externe server uploaden kan. Dit is zeer nuttig, zodat u niet moet altijd kijken naar alle van de beelden voor een veiligheidscontrole gegeven uw honderden uren van video's elke week geproduceerd. Deze functie wordt meestal gemaakt door uw zelfgemaakte spy camera verbinden met computersoftware met gevoeligheid voor beweging. U kiest zelf het percentage van de gewenste gevoeligheid, en vervolgens een opname van de video zal u waarschuwen via e-mail.

Het maken van de voorkeuren van uw opname

Er zijn vele manieren om het opnemen van audio en video gegevens uit zelfgemaakte beveiligingscamera. Het proces is afhankelijk van uw type van camera, uw verbindingen en de voorkeuren van uw software. U kunt opnemen direct op een SD-kaart. U kunt eenvoudig opnemen naar de harde schijf van uw computer. U kunt ook een ruimte voor een externe surveillance system in een server maken via uw internetverbinding.