Yahoo Mail vertraagt mijn Laptop

Yahoo Mail vertraagt mijn Laptop


Uw laptop-computer, kan terwijl het gebruiken van Yahoo! Mail, vertragen om vele redenen. De server duurt extra lang de gegevens te verzenden via het Internet, of de browser mogelijk bezig met een intern proces of helemaal worden bevroren. Ongeacht de reden, gaan door middel van het oplossen van een paar stappen voor het oplossen van de trage prestaties.

Cache wissen

Regelmatig de browsercache en cookies wissen helpt bij het verbeteren van de bruikbaarheid, niet alleen voor Yahoo! Mail, maar voor alle websites en webtoepassingen. De cache wordt opgeslagen internetbestanden die u regelmatig in uw browser, laden zodat de webpagina's sneller laden. In het algemeen kunt u de browsercache en cookies uit het menu "Tools" of "Internetopties" wissen, maar dit kan variëren van één browser aan een andere.

Reset Browser

Als Yahoo! Mail nog steeds langzamer dan gebruikelijk draait, de browser sluit en opnieuw start. Resetten van de browser door te sluiten en weer openen helpt om te ontruimen het programma van het systeemgeheugen. Na het geven van de browser een nieuwe start, Meld u terug in uw Yahoo! Mail-account.

Switch Browsers

Als de eerste twee stappen voor probleemoplossing niet succesvol, overschakelen naar een andere browser. Bijvoorbeeld, als u vaak gebruikt met Microsoft Internet Explorer, probeer dan met behulp van Mozilla Firefox of Google Chrome. Deze browsers zijn relatief snel en misschien de moeite waard te proberen, zelfs als u een nieuwe browser moet downloaden.

Computer opnieuw opstarten

Soms is het probleem loopt dieper dan de browser en vereist een volledige herstart van het besturingssysteem van de computer. Herstarten naar de computer doet twee dingen: het het systeemgeheugen, waar een bug kan onverwacht zijn ontstaan, en het herstelt de netwerkinstellingen, die kunnen hebben is interfereren met hoe Yahoo! Mail was wordt verzonden over het Internet naar uw browser wordt vernieuwd.