XP controleren punt herstel

XP controleren punt herstel


Windows XP introduceerde vele nieuwe beveiligingsfuncties aan Microsoft's Windows operating system. Een van de meest belangrijke en nuttige is de selectievakje punt recovery tool. Dit hulpprogramma kan ernstige problemen die leiden instabiliteit van het systeem tot oplossen.

Identificatie

Microsoft rapporten Windows XP selectievakje punt herstel, afkorting voor Systeemherstel, is een functie in XP waarmee de gebruiker om terug te keren hun systeem terug naar een eerdere, stabielere versie in geval van ernstige problemen, zoals driver onverenigbaarheid, allen terwijl het houden van persoonlijke documenten veilig.

Functies

Windows XP automatisch herstelpunten elke dag en voor elke belangrijke wijziging, maar gebruikers ook handmatig van een herstelpunt maken kunnen, meldt Microsoft.

Fun Fact

Het selectievakje punt terugwinningshulpmiddel moet 200 MB of meer schijfruimte nodig om te werken.

Draaien uit/op

Gebruikers kunnen willen controleren punt herstel niet te veel ruimte op de schijf, of zet hem op na het maken van genoeg ruimte op de schijf voor het uitvoeren van het hulpprogramma uitschakelen. U annuleerteken zwenking op in-/ uitschakelen door te klikken op "Turn off System Restore" onder Systeemeigenschappen, meldt Microsoft.

Waarschuwing

Wanneer u een bepaald herstelpunt selecteert, opmerking dat programma's geïnstalleerd na die datum zal niet werk, rapporten van Microsoft.