Welke Disc Type wordt gebruikt met de Optiarc DVD RW AD-7170A?

De Optiarc AD-7170A is een optische-schijfeenheid van Sony Optiarc Inc., een divisie van Japanse elektronikabedrijf Sony Corp, die is gespecialiseerd in optische-disc producten voor personal computers. Met behulp van een lade schijf-laden ontwerp en aangesloten op een PC via een Integrated Drive Electronics interface, de AD-7170A herbergt een verscheidenheid van CDs en DVDs, en het functioneert als een speler zowel een recorder.

Cd 's

De Sony Optiarc AD-7170A compatible met audio-cd's-- of cd-rom's--evenals twee andere CD formaten: CD-R en CD-RW. CD-R staat voor "Compact Disc-Recordable," wat betekent dat er een CD-indeling die wordt gebruikt voor het schrijven van (opnamegegevens) de gegevens kunnen niet worden herschreven of gewist. Aan de andere kant, is CD-RW- of CD-Rewritable, staat voor het herschrijven van gegevens tot duizend keer. Cd-rom's werken met een maximale leessnelheid (spelen) gebruiken van 48 x CD-r-record met een piek snelheid van 48 x en CD-RWs hebben een maximale opnamesnelheid van 32 x.

DVD-ROM en DVD-RAM

De DVD's die de Sony Optiarc AD-7170A ondersteunt zijn onderverdeeld in twee kampen: DVD-ROM en DVD-RAM. DVD-ROM, voor "DVD-lezen alleen geheugen," is het formaat gebruikt voor films, en het leest (toneelstukken) met een maximale snelheid van 16 x. DVD-RAM, wat staat voor "DVD-Random Access Memory", worden gebruikt voor het opnemen van gegevens het opereert op een maximale schrijfsnelheid van 12 x.

DVD "Plus" en "Min"

De Sony Optiarc AD-7170A herbergt ook herbergt de DVD "plus" en de DVD "min" optische schijven. Ze worden meestal afgedrukt als DVD + R / DVD + RW en DVD-R/DVD-RW, respectievelijk--na dezelfde opname normen als CD-R en CD-RWs. DVD "plus" en "min" DVD concurreren met DVD-RAM en met elkaar. Op het moment van publicatie vertegenwoordigen de drie formaten de industrie normen opnemen. Het maximale opname snelheidsbereik is 6 x 18 x.

Schijven met dubbele laag

Schijven met dubbele laag vertegenwoordigen een divisie van de DVD "plus" en de DVD "min" formaten. Ze heten schijven met dubbele laag omdat zij twee opneembare kleurstof lagen opneembare kwartslag. Zo, hebben zij tweemaal de gegevenscapaciteit van single-layer disc. De dubbellaagse DVD wordt vertegenwoordigd door de DVD + R DL en DVD-R DL-schijven, wat betekent dat u alleen op hen eens opnemen kunt. Hun maximale opnamesnelheid is 8 x.