Weergeven van beschrijvingen van Tag in WordPress

Weergeven van beschrijvingen van Tag in WordPress


WordPress komt met vele ingebouwde functies sjabloontags die eenvoudig zijn te gebruiken als u al bekend met PHP programmeren bent genoemd. De "tag_description()"-functie is een van die sjabloontags die niet krijgen veel tamtam, maar het is handig voor Zoekmachineoptimalisatie en maakt uw blog meer bruikbaar voor bezoekers. Gebruik deze functie op uw label pagina's bezoekers meer informatie te geven over de inhoud die ze via graven.

Instructies

1

Bepalen welke sjabloonpagina die u bewerken wilt, op basis van de gewenste locatie voor de beschrijvingen van de tag weergegeven. Bijvoorbeeld, om de beschrijving van een label op een pagina waarin alle berichten onder een bepaalde tag weergeven, moet u het bewerken van een sjabloon genaamd "tag.php". Als u niet reeds dit bestand gemaakt, deze maken door code van "index.php" in een leeg bestand plakt en vervolgens het noemen van het "tag.php."

2

Open de sjabloonpagina in een code-editor zoals jEdit, Notepad ++ of BBEdit. Zoeken waar u wilt weergeven van de beschrijving. Als u wilt uitvoeren de beschrijving voor de lijst van berichten, bijvoorbeeld de lus breken en plaats de beschrijving code tussen de "if(have_posts())" en "while(have_posts())" code. Het zou er zo uitzien:

<? php if(have_posts()):? >

Code voor de beschrijving gaat hier...

<? php while(have_posts()):? >

3

Gebruik de "tag_description()"-functie om de beschrijving voor een tag te krijgen. Wanneer binnen de lus-code gebruikt, moet u niet alle informatie doorgeeft aan deze functie. WordPress zal het vertellen welke tag die de gebruiker bekijkt. U kunt de uitvoer van de functie rechtstreeks naar de browser of instellen als de waarde van een variabele. Hier zijn voorbeelden van beide toepassingen: "<? php echo tag_description();? > / /" uitgangen van de beschrijving van de tag naar de browser; "<? php $description = tag_description();? > / /" creëert een variabele met de beschrijving. Gebruik de functie met een variabele wanneer u moet de beschrijving overgaan naar een andere functie of een ander deel van de pagina.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook Sitesjabloonpagina's voor elke code maken door het opslaan van kopieën van "tag.php" als "tag-id.php" en "tag-slug.php." Vervang "id" of de "witruimte" met de ID of de witruimte van uw code. De slak is de naam van de map gebruikt door een pagina in WordPress, zoals "my-movies" voor een pagina genaamd "Mijn films." Zodra u de aparte sjabloonpagina voor een bepaalde tag maakt, desgewenst bewerken.
  • U moet het instellen van beschrijvingen voor uw tags om beschrijvingen wilt weergeven. Inloggen op het dashboard; Navigeer naar "Posten" en vervolgens "Tags". Uw codes om hen beschrijvingen bewerken.