WebCam effecten voor Mac

Meeste Apple Macintosh computergebruikers zijn vertrouwd met de speciale effecten beschikbaar voor snapshots in Apple's PhotoBooth-software, maar krijgen van de effecten op een live video chat terts-verschijnende partij software vereist. Niet te fret niet, echter, omdat de meeste van de webcam speciale effecten softwarepakketten zijn gratis of goedkoop kunt downloaden en gebruiken. Ze doen niet alle werk met alle video chat applicaties, maar ze bieden interactieve live effecten in die ze doen.

ManyCam

ManyCam levert u niet alleen met verschillende visuele effecten voor gebruik op uw webcam, maar het biedt ook een paar praktische toevoegingen zo goed. De freeware software werkt op Macs met Mac OS X 10.5 Leopard en 10.6 Snow Leopard. Nieuwere versies van de software biedt niet langer ondersteuning voor PowerPC-gebaseerde Macs, slechts die met Intel-processors. Terwijl u uw video chat-software gebruikt, kunt ManyCam u kleden jezelf in hoeden, humoristische wenkbrauwen en glazen onder andere effecten. U kunt ook opmaken in achtergronden zoals vlammen die zal uw video chat-ontvanger een ongebruikelijke bekijken. Facial Recognitie software bevoegdheden ManyCam, helpt het je hoed om op te houden in de video chat zelfs wanneer u verplaatst.

CamTwist

CamTwist werkt enigszins op dezelfde manier als andere webcam effecten modules voor uw Mac en de iSight-camera. U kunt praktische dingen toevoegen aan je video frame zoals een klok, datum en temperatuur. U kunt ook lijkt om te communiceren met verschillende video-effecten met inbegrip van omgekeerde afbeeldingen, bubbels en vlammen. U kunt uzelf een comic boek kijken en jezelf zelfs voorzien van een halo. Deze freeware toepassing biedt ondersteuning voor PowerPC Macs en werkt met Mac OS X 10.4 Tiger of hoger.

CamCam X

Voor een iets andere twist kunt CamCam X u produceren een webcam live TV show voor uw video chats en andere doeleinden. Als een media-mixer, CamCam X kunt u te voeden in verschillende video's en kruis ze gebruiken met uw eigen live beeld. Het biedt sommige overgangen, evenals speciale effecten. U kunt zelfs meer webcams als u wilt uw producties uitgebreider maken. Vanwege zijn meer geavanceerde softwaretechnologie, heeft CamCam X wel een prijskaartje.

Leuk Booth

Leuk stand werkt veel de zelfde manier als Apples eigen PhotoBooth doordat u speciale effecten om overlay op afbeeldingen die zijn vastgelegd door uw iSight-camera op je Mac. Leuk Booth gebruikt een functie genoemd het dok van de rekwisieten, waar u uit een verscheidenheid van visuele overlays kiezen kunt. Leuke cabine is compatibel met zowel PowerPC als Intel-gebaseerde Macs met Mac OS X 10.5 Leopard of hoger.