Wat zijn Tags in DNN?

DNN staat voor "DotNetNuke." DotNetNuke is een open source project op het Microsoft-platform. Het is een gevestigde web content management platform. Vanaf juli 2011 bevoegdheden het meer dan 700.000 productie websites over de hele wereld. DNN van opensource CMS-platform fungeert bovendien als een kader voor de ontwikkeling van de webtoepassing. DNNDaily is een website gewijd aan het verstrekken van informatie en links over nieuws en blog posts geproduceerd van DNN directeur van trainingsprogramma's, Chris Hammond. Deze website biedt gebruikers met tags vergemakkelijken het zoeken van berichten.

Tags

Op de voorpagina van DNNDaily, worden gebruikers geconfronteerd met een grote selectie van tags. Labels zijn woorden gebruikt om te vangen van de inhoud van een artikel of post. Bijvoorbeeld de tag "verwijderen" gebruikers van koppelingen naar informatie over het verwijderen van gebruikers in DotNetNuke. Labels zijn handig omdat ze aanzienlijk kunnen verkorten de hoeveelheid tijd die een gebruiker besteedt op zoek naar een bepaald stuk van informatie. Het kan ook bieden voor gebruikers met bijkomende nuttige informatie die zij niet zou zijn gekomen over als ze gewoon naar de stukje informatie had gezocht.

Maten

Sommige tagging systemen rang hun tags volgens de hoeveelheid inhoud die is gekoppeld aan hen. Zij doen dit door het presenteren van tags met meer inhoud die is gekoppeld aan hen, met behulp van een groter lettertype. DNNDaily maakt gebruik van deze techniek. Vanaf juli 2011 zijn de tags "DNN" en "DotNetNuke" de grootste. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de meeste artikelen die door deze website waarschijnlijk te vermelden de naam van het project dat ze gaan over.

Voorbeelden

Tags staan in alfabetische volgorde, beginnend met degenen op basis van cijfers. Een korte lijst van voorbeelden van label bevat "admin," "design", "ontwikkeling", "forum," 'Parijs', 'Nieuws', 'bezig met laden,""zachte verwijderen,""opensource,"'gebruikers'"versie,""reizen","presentaties"en"gebruikersgroep."

Inhoud

Wanneer gebruikers op een tag klikt, worden ze geconfronteerd met een lijst van de artikelen en blogberichten die zijn gekoppeld aan de tag. De tag 'Parijs', brengt bijvoorbeeld gebruikers naar een artikel geschreven door Christus Hammond over een dag van DotNetNuke gepland plaatsvinden in Parijs. Het label "zachte verwijderen" presenteert gebruikers met een artikel over het verschil tussen zachte verwijdert en harde verwijdert, en hoe hard het verwijderen van een gebruiker in DotNetNuke.