Wat zijn de voordelen voor UML?

Wat zijn de voordelen voor UML?


Een weergave meerdere Unified Modeling Language of UML, is en grafische taal die een verscheidenheid aan diagrammen voor verschillende modelleren doeleinden biedt. Terwijl een beginner enige verwarring met al deze mogelijkheden ervaren kan, is het essentieel om te kiezen van de relevante diagrammen voor specifieke toepassing ontwerpen. Object Management Group (OMG), oftewel de industrie erkend lichaam die integratie standaarden, certificeert en beheert UML. Dit verzekert de UML normalisatie en accounts voor de modellering van het hulpprogramma voor zoekwoorden breed gebruik en aanvaarding. Verschillende leveranciers bouwen "case tools" dat automatiseren en vereenvoudigen het maken van UML diagrammen en generatie van codes van de uitvoering.

Software-analyse

UML gebruikt grafische symbolen wil het ontwerp van softwareprojecten. Software Projectteamleden communiceren met elkaar door middel van artefacten van de UML-case-diagrammen gebruiken in de aanvangsfase, die helpt bij het vaststellen van de grenzen van het project. Class-diagrammen zijn geïntroduceerd in de uitwerking fase, waarin het team object diagrammen gebruikt om de relatie tussen objecten van klassen. Projectteams kunt UML verkennen potentiële ontwerpen en valideren van het architectonisch ontwerp van het softwaresysteem.

General-Purpose taal

Organisaties in vele industrieën gebruiken UML te ontwikkelen een aantal concepten. Deze organisaties gebruiken UML in verschillende toepassingsdomeinen, zoals informatiesystemen, desktop applicaties, telecommunicatiesystemen, bancaire toepassingen en wetenschappelijke toepassingen. Hoewel het meestal op software modellering gericht is, managers kunnen het gebruiken van het hulpprogramma voor het modelleren van hardwareconfiguraties en zakelijke processen. Het is een algemene doel-taal en helpt bij het modelleren van real-time systemen op een natuurlijke manier.

Object-Oriented Modeling

UML is er daar object georiënteerde modellering; en het ondersteunt alle van de fundamentele concepten van het object-georienteerde paradigma. Hoewel niet UML een programmeertaal is, programmeurs kunnen het gebruiken van UML pseudocode voor object-georiënteerde talen te ontwikkelen. Illustratieve notaties van de UML-taal maken de modellen gemakkelijk te visualiseren. Gebruikers kunnen de tool voor elke specifieke toepassing domein en beton probleem aanpassen. UML is dus, uitbreidbare en controleerbaar. UML ontwikkelaars ook gebruiken voor het modelleren van middleware, die is effectief in het modelleren van complexe systemen.

Andere overwegingen

UML is platform onafhankelijk, wat betekent dat ontwikkelaars de specificaties voor verschillende platforms, technologieën en omgevingen kunnen hergebruiken. Het is bovendien nuttig voor niet-functionele eisen. Aangezien het object-georiënteerde, omvormen de standpunten van de UML-code gemakkelijk. Sommige tools ondersteunen deze automatische code generatie taak. UML kan kansen voor integratie van processen en domeinen; Vandaar, softwareontwerpers kunnen richten op leveren van bedrijfswaarden en het verstrekken van hulpmiddelen en technieken om zakelijke initiatieven.