Wat zijn de verschillen tussen de communicatiemedia en communicatieapparaten?

Wat zijn de verschillen tussen de communicatiemedia en communicatieapparaten?


Communicatiemedia en communicatieapparaten berichten te bezorgen bij een ontvanger of doelgroep. Communicatiemiddelen kunnen worden kortweg "media" omdat een gemeenschappelijke definitie voor media inherent het doel in communicatie omvat. Media is "de communicatiemiddelen, zoals radio en televisie, Kranten en tijdschriften, die bereiken of mensen sterk beïnvloeden," volgens woordenboek, een online referentiesite. Communicatie-apparaat verwijst naar een specifieke instrument dat wordt gebruikt voor het leveren of ontvangen van berichten.

Communicatietypen Media

Media is het mechanisme van de levering voor een reclame of publicatie betrekkingen communicatie of bericht. Reclame en Agentschap vertegenwoordigers samenwerken om te bouwen van effectieve marketing boodschappen. Zij moeten leveren de berichten via de juiste media op het juiste moment te verbinden met hun doelmarkt. Traditionele media omvatten uitzending (TV en radio), afdrukken (kranten en tijdschriften) en, meest recent, het Internet, volgens een artikel van het Kentucky Gemeenschap en technisch College systeem op de "De verschillende soorten Media." Andere media, met inbegrip van buiten (billboards en bewegwijzering), mappen, antenne en doorvoer worden beschouwd als ondersteunende media ter versterking van marketingcampagnes. Een media-categorie is een brede soort media. Een voertuig van de media is een specifiek medium binnen een klasse. Bijvoorbeeld, is Vogue magazine een voertuig dat wordt gebruikt om een boodschap in de klasse van magazine media.

Communicatieapparatuur

Communicatie-apparaten zijn de instrumenten gebruikt door afzenders en ontvangers te leveren en bericht. Meer in het bijzonder, "communicatieapparaten route en doorgeven van gegevens aan verschillende apparaten, met inbegrip van radio en televisie systemen," volgens de GlobalSpec. Gemeenschappelijke voorbeelden communicatieapparaten opgemerkt door GlobalSpec van telefoons, mobiele telefoons, draadloze en mobiele apparaten, GPS technologiesystemen, radio's en zenders. Specifieke toepassingen gebruikt in combinatie met lichamelijke en hardware apparaten zijn ook bekend als "communicatieapparaten." Deze tools omvatten verschillende softwaretoepassingen voor gegevenscommunicatie, magnetische ontvangers, zenders en schakelborden.

Mededeling van de levering

Gemeenschappelijke verschillen tussen communicatiemiddelen en communicatieapparaten zijn meest gemakkelijk opgemerkt door gezien het leveringsproces werkelijke bericht en degenen die betrokken zijn. Communicatiemiddelen komt in het spel wanneer adverteerders betalen of ontvangen van tijd of ruimte om een boodschap via een massamedium. Een massamedium verwijst in het algemeen op elk type van bericht leveringsvoertuig dat twee of meer gerichte mensen bereikt. Communicatie-apparaten zijn bedoeld om te dienen als hulpmiddelen voor (meestal) gebruik door twee personen of een kleine groep mensen, die verzenden moet, ontvangen of berichten uit te wisselen. Elk apparaat biedt sterke en zwakke punten waarmee bepaalde soorten communicatie effectiever.