Wat zijn de gevaren van Internet Business?

Wat zijn de gevaren van Internet Business?


Het Internet begon in eerste instantie uit als een manier om computers in het netwerk. Sindsdien is het uitgegroeid tot een enorme digitale Gemeenschap, waar de persoonlijke gebruikers en mensen uit het bedrijfsleven gelijk uit hun eigen hoek van het Web snijden kunt. Jarenlang, heeft het concept van online zakendoen trok ondernemers en shoppers met het Internet. Echter kan dit wild frontier gevaren inhouden voor zowel shoppers en ondernemers.

Levensvatbaarheid van de markt

Online runnen van een bedrijf misschien, op het eerste gezicht lijkt een veel gemakkelijker venture dan werken bij een traditionele baksteen en mortel inrichting. Helaas, de mogelijkheid tot het maken van een succesvolle online business niet noodzakelijkerwijs afhankelijk is van de oprichting van een goed product of bevordering van een uitstekende service. In plaats daarvan wordt een zakelijke leven bepaald door de eigenaar van de mogelijkheid om de zakelijke markt. Begrippen als SEO of search engine optimization, dicteren grotendeels de zichtbaarheid van uw bedrijf online. Goede marketing technieken kunnen leiden tot hoge kijkers van uw pagina's, maar marktverzadiging Beperk uw toegang tot doel bevolkingssamenstelling.

Aan de ene kant van het spectrum, vindt u dat een handvol bedrijven hebben hoek van de markt in een bepaald gebied. Hun reputatie, distributie capaciteiten en lage prijzen zal de meerderheid van de jonge starters uitgaande concurreren. Aan de andere kant, hebben sommige markten is dus overdreven verzadigd door soortgelijke start-ups dat u een harde tijd verkrijgen van zichtbaarheid voor uw bedrijf kan hebben. Hoe dan ook, een online bedrijf is een riskante propositie voor ondernemers die afhankelijk zijn van het Web voor hun inkomen.

Identiteitsdiefstal

Een van de meest gepubliceerde risico's van het winkelen bij een online bedrijf is diefstal van identiteit. Als je een bedrijf uw credit cardnummer, telefoonnummer of adres geven, meeleveren u met informatie die kan worden gebruikt om uw identiteit te stelen. Een gestolen identiteit kan resulteren in grote hoeveelheden van schuld en credit hits die ongelooflijk moeilijk op te lossen.

Deze diefstallen zijn niet een onvermijdelijkheid, maar een gevaarlijke mogelijkheid. Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat dergelijke risico's. Bijvoorbeeld, hebt u een Discover creditcard, zal het bedrijf probleem dat u het kaartnummer van een proxy te gebruiken met een online leverancier. Dit beschermt uw identiteit, omdat het niet direct gekoppeld terug naar uw identiteit; in plaats daarvan wordt het geleid via de Discover-netwerk dat zal uiteindelijk een link terug naar uw identiteit. Deze runaround maakt het moeilijk voor dieven inbreken in uw persoonlijke accounts. Ten tweede gebruik van veilige betalingsmogelijkheden zoals PayPal u kunt betalingen aan frauduleuze bedrijven keren en actie ondernemen om jezelf te beschermen. PayPal betalingen met uw creditcard of bankrekening zal maken, maar de enige informatie overgebracht naar het bedrijf dat je mee bezig bent is uw PayPal-ID, waaruit dieven niets kunnen krijgen.

Slechte producten

U kunt letterlijk alles online kopen. Wat je daadwerkelijk krijgt kunnen echter niet komen dicht bij die lijkt op wat je dacht dat je gekocht. Als zodanig, winkelen met online bedrijven kan leiden tot een enorme verspilling van geld. Er is een grote verscheidenheid van imitatie naam merken beschikbaar voor producten zoals iPods, designer kleding en sieraden. Storing te onderzoeken van de reputatie van de verkoper kan resulteren in de uitgaven een hoop geld voor een stuk rommel.