Wat zijn de drie voordelen van de STP-kabel?

Wat zijn de drie voordelen van de STP-kabel?


Een afgeschermde twisted pair-kabel, ook bekend als een STP-kabel, wordt gebruikt in de computer en telefoon networking toepassingen waaronder bedrading van Ethernet-verbindingen voor computernetwerken, alsmede commerciële en residentiële telefoonverbindingen. De bekabeling bestaat uit twee draden twisted samen met een buitenste schild voor hen. STP draden zijn duurzaam en langdurige; ze worden gebruikt in de lange afstand bekabeling toepassingen.

Weerstand tegen inmenging

STP bekabeling automatisch stoot inmenging van buitenaf. De twee draden binnenkant van de bekabeling vormen een cirkelvormig magnetisch veld wanneer elektrische stroom door hen stroomt. Het magnetisch veld tenietdoet buitenaf magnetische velden, alsmede de bemoeienis van binnen de kabel, andere elektrische apparaten en radiogolven. De draden buitenste metalen folie of vlecht shield voegt een extra laag van bescherming tegen inmenging.

Snelheid

STP-kabels verstrekken gegevens snel bij snelheden tot 100 megabits per seconde. De bekabeling carries gegevens, met inbegrip van pakketten van informatie via het Internet, alsmede commerciële computernetwerken, via zowel innerlijke draden en niet slechts een draad. Met behulp van beide draden vermindert ook gegevens transmissie vertragingen.

Gegevensbeveiliging

Gegevens worden verzonden via STP bekabeling is ook veiliger dan gegevens via andere bekabeling typen verzonden, inclusief Coax en unshieled twisted bekabeling. STP bekabeling van innerlijke en uiterlijke onderdelen bewaren gegevens goed stroomt, wat resulteert in minder data packet uitvallers, vertragingen en fouten. Data packet dropouts en vertragingen langzame informatie-overdracht en kunnen resulteren in Internet verbinding en netwerk fouten.

Waar te koop

STP bekabeling is beschikbaar op elektronica, computer hardware winkels alsmede thuis verbeteringsopslag. De bekabeling is ook verkrijgbaar direct bij fabrikanten en online winkels die STP bekabeling, connectoren en snijgereedschappen verkopen bekabeling. Als na de datum van publicatie, STP bekabeling duurder dan niet-afgeschermde en coaxiale kabels is--bekabeling meestal $20 tot $30 meer dan niet-afgeschermde.