Wat toetsenborden past op een iMac?Apple Macintosh computer toetsenborden zijn verschillend van Windows-toetsenborden. Apple toetsenborden bevatten toetsen van het "Command" en "Optie" niet gevonden in Windows, samen met andere subtiele verschillen. Nochtans, werkt het toetsenbord van een Macintosh met een iMac. Macs universele seriële Bus (USB) toetsenborden voor meer dan 10 jaar hebben gesteund en Apple zijn lijn van Bluetooth-toetsenborden in 2007 geïntroduceerd. Twee andere perifere fabrikanten maken ook toetsenborden die met een iMac werkt.

Echte Apple toetsenborden

Installeren van een echte toetsenbord van Apple, zorgt de juiste pasvorm met elke iMac. Een nieuw toetsenbord kopen van Apple of zoek naar een gebruikt. USB-toetsenborden de neiging om meer betaalbaar en bediening met een iMac zal garanderen. Sinds 2007 ook iMacs zijn geleverd met Bluetooth-ondersteuning, zodat u kunt afwisselend gebruiken een draadloos toetsenbord.

Macally randapparatuur

Macally geboekt Mac randapparatuur sinds 1975. Macally blijft bieden nieuwe en verbeterde lijnen van USB en Bluetooth toetsenborden. Deze regel is meestal een meer betaalbaar alternatief voor Apple echte toetsenborden voor uw iMac, nieuwe of gebruikte.

Logitech Dinovo Mac Edition

Logitech is een andere perifere fabrikant die Apple-specifieke toetsenborden maakt. Logitech maakt een Mac-versie van haar Dinovo keyboard. DiNovo toetsenborden zijn Bluetooth, en zij omvatten alle sleutels moet u controle een iMac