Wat te doen met mijn oude Storm Windows?

Storm ramen zijn windows dat gemonteerd kunnen worden, binnen of buiten de belangrijkste ramen van een gebouw. Ze bevinden zich meestal in huizen in koude klimaten omdat ze bijdragen tot een verbetering van het thermisch rendement van normale windows. Zij vervullen een zeer vergelijkbare functie om geïsoleerde venster beglazing. Storm windows kan worden gemaakt van glas, stijve kunststof panelen of flexibele kunststof platen en gemoderniseerd op bestaande Vensters van de kamer. Deze panelen kunnen permanente armaturen op de ramen of slechts tijdelijk kunnen worden gemonteerd.

Bouwen van een serre

Uw storm windows kan worden gerecycleerd door de bouw van een serre ergens in de zon, die kan worden een geweldige plek om te koesteren van planten. Moet je uw serre in de zonnigste gebied in de buurt van uw huis mogelijk, bij voorkeur op het zuiden.
Hoe groot uw serre kunnen variëren afhankelijk van hoeveel storm Vensters hebt. Een stevig frame dat is geschikt voor uw storm ramen maken Het frame kan worden samengehouden met bouten en spiraal nagels. Dan passen de ramen erin en steek ze stevig.

Op een begroting remodelleert

U hebt niet de begroting om te uw storm ramen vervangen door nieuwe, kwalitatief hoogwaardige energie-efficiënte ramen. Dit moet niet een punt van zorg, omdat storm ramen nog steeds redelijk energie-efficiënt zijn, en u altijd corrigeren kunt omhoog om hun productiviteit te maximaliseren.
Het belangrijkste ding om te doen om te herstellen van uw windows storm is om ervoor te zorgen dat ze goed zijn gebreeuwd rond de omtrek. Dit vermindert de concepten die zullen kunnen krijgen door je raam. Echter, moet u niet de kleine gaatjes aan de onderkant van uw venster, bekend als "weep gaten," caulk zoals zij toestaan verkorte vocht om te ontsnappen aan uw kamer.

Doneer oude Windows

Als je echt geen voor uw storm windows hebben en kan niet hen rond het huis recycleren, niet ze weg te gooien. Vele woningen-georiënteerde liefdadigheidsinstellingen zoals Habitat for Humanity profiteert echt van uw gedoneerde storm ramen.
Deze liefdadigheidsinstellingen helpen mensen die hebben geen storm windows en door hun huizen met gedoneerde storm windows upgraden niet kunnen veroorloven. Het voordeel van het doen van dit is niet alleen de kennis dat u uw gemeenschap helpt; ook kunt u een fiscale aftrek voor uw donatie.