Wat Is Posterize of knipsel Filter?Schakeringen reduceren en knipsel filters worden stijlen toegepast op foto's met behulp van grafische software. Beide stijlen filter maken scherpe tonale veranderingen binnen het beeld, wat resulteert in een uitsparing of cel-shaded effect.

Hoe het werkt

De waarden beperken en knipsel filters verminderen zwarte, witte en grijze tinten in een zwart-wit beeld. De filters verminderen ook het aantal kleuren in een full color-afbeelding. Het verlies van vloeiende gradatie van de ene kleur naar de andere scheidt de kleuren.

Maken van de effecten

Schakeringen reduceren en knipsel opdrachten zijn opgenomen in het grafische programma's die zich uitstrekken over het spectrum van de kosten, variƫrend van Adobe Photoshop tot de vrij-voor-download beeldbewerkingsprogramma, GIMP, vanaf augustus 2010.

Schakeringen reduceren en knipsel gebruik

Schakeringen reduceren en knipsel filters kunnen worden alleen gebruikt voor hun esthetische aantrekkingskracht. U kunt deze filters ook gebruiken wanneer u wilt verminderen en aparte kleuren voor zeefdruk op textiel en andere materialen.