Wat Is Microsoft Works 7.0?

Microsoft Works 7.0 is vergelijkbaar met de Microsoft Office-Suite. In plaats van programma's zoals Microsoft Word of Microsoft Excel beschikt Microsoft Works 7.0 over programma's die een beetje minder verfijnd en een beetje minder duur zijn. Microsoft Works komt vaak kostenloos op nieuwe PC aankopen, overwegende dat de Office-Suite moet apart worden aangekocht.

Functie

Works 7.0 kan worden gebruikt voor het maken van CV's, wenskaarten en standaardbrieven. Gebruikers kunnen ook Microsoft Works 7.0 gebruiken om een budget maken, plan verbeteringen te maken rond het huis, en compileren van records zoals sofi-nummers en bankrekening informatie.

Overwegingen

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen wanneer het proberen om te beslissen tussen Microsoft Works en Microsoft Office is compatibiliteit. Hoewel werken prima op uw eigen computer, werken zal als iemand een Microsoft Word-bestand dat is opgeslagen als een DOCX-bestand u heeft gestuurd, zult niet kunnen te openen met werken. Alleen Microsoft Word, wordt dit type bestand geopend. De standaardlocatie voor opslaan instelling voor alle Microsoft Word-documenten is .docx.

Voordelen

Naast met inbegrip van een tekstverwerkingsprogramma, bevat Microsoft Works 7.0 ook een agenda-functie die gebruikers toestaat om het combineren van maximaal 32 verschillende kalenders. Dit betekent dat een persoon kan consolideren en bijhouden van de kalenders van een heleboel verschillende mensen. Works 7.0 heeft ook een online component waarmee gebruikers verbinding maken met een site voor online van de werken die bevat updates en extra sjablonen die niet zijn opgenomen in de oorspronkelijke Works 7.0-software.

Grootte

Want er een heleboel verschillende functies die zijn gekoppeld aan Microsoft Works 7.0 zijn, is er een heleboel geheugenruimte nodig op een computer te installeren en stormloop op. Om Microsoft Works 7.0 uitvoert op een Windows XP-besturingssysteem, moet de computer bijna 500 MB. Het om software te installeren op Windows Vista, is meer dan 800 MB nodig. Ook minimaal 256 MB RAM-geheugen is nodig om te draaien van Works 7.0 op Windows XP en 1 GB nodig is het programma te draaien op Windows Vista.

Functies

Microsoft Works 7.0 beschikt over een scherm voor het installeren van taak die biedt een centrale locatie uit welke alle werken functies kunnen worden benaderd. Van het scherm van de Microsoft Works-venster taak starten, kan een gebruiker toegang tot Works Tekstverwerker evenals het spreadsheetprogramma. Agenda's en sjablonen zijn ook opgenomen in de links op deze pagina. Als de Microsoft Office-Suite is ook gedownload op de computer, Word, Excel en PowerPoint alle bereikbaar vanuit dit scherm ook.