Wat Is het verschil tussen een Lite Laptop & een Tablet?

Wat Is het verschil tussen een Lite Laptop & een Tablet?


Lichte laptops en Tablet PC's zijn ontworpen om te worden lichtgewicht en draagbaar, maar tabletten neem het een stap verder door het volledig verwijderen van de fysische interface van een toetsenbord en zich te concentreren op de touchscreen-technologie in plaats daarvan.

Lichte Laptops

Lichte laptops zijn laptops die zijn ontworpen om te worden draagbaar en lichtgewicht, maar niet tegen de prijs van goede prestaties. Volgens Cnet's "Laptop kopen gids," een lichte laptop meestal weegt ongeveer vier tot zes pond en is ongeveer 1 inch dik. Zijn vertoning is meestal niet meer dan 14 inches en het werkt meestal op een mid-range processor die krachtig genoeg is om uit te voeren fundamentele taken, zoals surfen op het Internet en het kijken naar films. Toetsenborden op lichte laptops Verwijder nummer pads om ruimte te besparen en de sleutels kunnen worden dichterbij elkaar zo goed.

Tabletten

Een tablet PC maakt gebruik van een touchscreen als haar primaire input device. Terwijl sommige Tablet PC's ook een traditioneel toetsenbord dat draaien onder de touchscreen vertoning bevatten kan, afzien veel een fysische interface volledig. Tabletten zijn geprezen voor zijn ultra-draagbare en makkelijk te gebruiken, maar ze zijn niet altijd praktisch voor dagelijks gebruik vanwege hun gebrek aan een toetsenbord en tragere processors.

Overwegingen

Als u behoefte aan een laptop kun je met u elke dag, maar prestaties en een fysiek toetsenbord zijn belangrijk, moet u waarschijnlijk kijken naar het kopen van een lichte laptop. Maar als je hoeft alleen maar iets om te surfen op het Internet op, kijken naar films en spelen, en zijn niet bezig met dingen zoals het beheer van de bestanden van de harde schijf of de mogelijkheid om gemakkelijk meerdere functies tegelijk te multitasken, kunt u overwegen het oppakken van een tablet-pc. Als je echt bezorgd over prestaties en ruimte op harde schijf, kan u wilt zoeken naar een traditionele laptop of desktop vervangende computer.