Wat Is het commando voor Print Screen in Windows?

De toets Print Screen op een standaard computertoetsenbord is een overblijfsel uit de dagen van het besturingssysteem MS-DOS te drukken zou ertoe leiden dat uw printer automatisch wilt laten afdrukken de tekst op het scherm weergegeven. Vandaag, het heeft een ander doel: de toets Print Screen kunt u vastleggen en opslaan van om het even wat op uw scherm weergegeven.

Afdrukken van documenten

Veel Windows-toepassingen hebben een ingebouwde ondersteuning voor het afdrukken. De sneltoets voor het afdrukken van een document is meestal "Ctrl + P." Als alternatief, klik op het "File" menu aan de bovenkant van het scherm en klik op 'Afdrukken'. Dit brengt u meestal naar een "Print Preview" scherm toont een beeld van hoe de afgedrukte pagina eruit zal zien. Klik op "OK" om te bevestigen en het document afdrukt.

Met behulp van Print Screen toets

Druk op de toets Print Screen om het te gebruiken. Om ruimte kleiner sleutelomvang op sommige toetsenborden, wellicht de Print Screen toets een afkorting zoals "Prnt Scrn." De toets Print Screen is gewoonlijk gedeeld met de SysRq-toets. Als uw toetsenbord de tekst "Print Screen" in blauwe letters heeft de sleutel "Fn" terwijl het duwen van het. Als uw toetsenbord een Print Screen toets niet beschikt, moet zij een sneltoets voor deze functie; Raadpleeg de handleiding.

Doel

De toets Print Screen vangt de informatie die momenteel wordt weergegeven op het scherm en stuurt het naar het Klembord voor het importeren in een andere toepassing zoals Microsoft Paint. Voor het gebruik van de gegevens op het Klembord opgeslagen, opent u verf na het gebruik van de toets Print Screen. Klik op de knop "Plakken" in de linker bovenhoek van het venster van Microsoft Paint. De vastgelegde afbeelding wordt weergegeven.

ALT + Print SCRN

Standaard vangt de Print Screen toets alles op het scherm weergegeven. Er is echter een sneltoets die u kunt gebruiken bij het wijzigen van de hoeveelheid informatie vastgelegd. Houd de "Alt" toets voordat u op "Print Screen" te vangen alleen het venster dat momenteel is geselecteerd en op de voorgrond.