Wat Is het bestand uitbreiding Dvt?

Wat Is het bestand uitbreiding Dvt?


De DVT bestanden met de extensie is gekoppeld aan een bepaald softwareprogramma waarmee transcripties van digitale video. Als u probeert om een DVT-bestand te openen, zijn er bepaalde dingen die u moet weten.

Wat Is het bestand uitbreiding Dvt?


Laptopcomputer

Identificatie

DVT bestanden worden opgeslagen met ".dvt" als het einde van de naam van het bestand; Dit wordt de bestandsextensie genoemd. Met deze bestanden staat DVT voor "digitale video transcript."

Functie

DVT bestanden worden doorgaans gebruikt voor het opslaan van digitale videoclips en transcripties. Deze bestandsextensies worden gebruikt voor de DepoView Digitale Video Transcript software.

Software

De DepoView Digitale Video software kunt u niet alleen digitale video clips, maken maar ook bekijken, zoeken en uittreksel specifieke getuigenis van de video transcripten.

Procedure

Een DVT om bestand te openen, dubbelklik op het bestand en toestaan dat uw computer om te beslissen welk programma om het in te openen. Als uw computer wordt het bestand niet geopend, waarschijnlijk hoeft u niet de juiste softwareprogramma.

Alternatief

Als u de DepoView Digitale Video Transcript software niet hebt, kunt u proberen een DVT-bestand te openen met een programma voor het bewerken van tekst, zoals Kladblok. Echter, de inhoud van het bestand zal waarschijnlijk niet goed worden weergegeven, noch zal het worden bewerkt.