Wat Is een Webstar kabelmodem?

Wat Is een Webstar kabelmodem?


WebSTAR is een merk van kabelmodem. Kabelbedrijven die internettoegang soms gebruik dit merk bij het aansluiten van de kabel internettoegang. Individuele gebruikers kunnen ook afzonderlijk een modem kopen. Door het verkennen van alle verschillende opties met WebSTAR kabelmodems, kunt u de meest geschikte apparatuur voor uw behoeften.

Fabrikant

De oorspronkelijke producent van WebSTAR kabelmodems was Wetenschappelijk Atlanta. Telecommunicatiebedrijf Cisco overgenomen Scientific Atlanta in 2006. Dienovereenkomstig, de productie van WebSTAR kabelmodems en andere telecommunicatieapparatuur in Cisco operaties wordt geïntegreerd.

Basisprincipes van kabelmodems

Verschillende bedrijven van kabeltelevisie bieden internetservice via kabel-lijnen. Een kabelmodem voert de functie voor het verbinden van uw PC naar een kabelmaatschappij coaxiale kabel. Je niet kabel internettoegang zonder deze verbinding. Kabelmodems bieden een Ethernet of USB-verbindingen. WebSTAR modellen hebben de mogelijkheid om beide typen verbinding.

WebSTAR modellen

Wetenschappelijk Atlanta produceert verschillende modellen van de kabelmodems WebSTAR. Zij omvatten de DPC2100, EPC2100, DPX100, DPX120, DPX2100, EPX2100, DPX110 en DPX130. Sommige kabelmodems Cisco en Wetenschappelijk Atlanta zijn niet WebSTAR modellen. De bedrijven produceren ook soortgelijke modellen onder de bedrijfsnamen van hun eigen.

Het kiezen van een Model

Elke WebSTAR kabelmodem heeft specifieke systeemvereisten. Bijvoorbeeld moet een PC-gebruiker willen gebruiken de DPC2100 ten minste een Pentium MMX 133-processor, 32MB RAM, een webbrowser en een cd-rom-station. U kunt de gebruikershandleidingen openen vanaf de Cisco "Modems/Gateways" pagina om te bepalen of uw computer compatibel met een bepaald model van WebSTAR is. De gebruikershandleiding ook kunt u vergelijken de vertoningspanelen en andere functies. Een ander ding te overwegen is uw internetprovider systeem. Neem contact op met uw kabelmaatschappij om te zien welke WebSTAR modems zijn compatibel met uw Internet-toegang.

Prijs

Uw kabel internetprovider brengt meestal een modem bij het opzetten van uw internettoegang. In dat geval het bedrijf omvat het gebruik van de modem in zijn normale prijzen of maakt een aparte maandelijks bedrag. Bedrijven opleggen van een vergoeding voor gebruik van een modem meestal kosten ongeveer $3 tot $5 per maand. Als u uw eigen WebSTAR modem kopen wilt, markt verkopers typisch gerenoveerde modems voor ongeveer $10 tot $20. Dit is de typische prijs voor alle modellen. De fabrikant verkoopt niet rechtstreeks aan de consument. Vóór de aankoop van een modem, vragen uw kabelleverancier als u verplicht bent een bedrijf geleverde modem wordt gebruikt bij het instellen van de toegang tot het Internet.

Een Modem instellen

De modem uw kabelmaatschappij over het algemeen ingesteld tijdens de installatie van uw kabel internettoegang. U kunt echter uw modem instellen als u de technische vaardigheden nodig hebt of zou willen leren van de procedure. De gebruikershandleiding voor elk model legt de stappen voor het opzetten van WebSTAR modems.