Wat Is een Script Rick Roll?

Het Internet is veel dingen in ons dagelijks leven, veranderd van het gemak van het zakendoen in de manier waarop wij maken en houden van vrienden. Het heeft ook nieuwe smaak toegevoegd aan onze streken. Een populaire Internet meme, of trend, is dat van Rick Rolling. Veel internetgebruikers dienst voor het uitvoeren van de prank, Rick Roll scripts.

Wat Is Rick rollen?

Rick Rolling is een werkwoord dat duidt op het proces van pranking iemand online gebruikt via de Rick Astley Internet meme. Deze meme begon toen internetgebruikers links naar anderen online die waren vermomd als een verscheidenheid van legitieme hyperlinks verzonden maar toen klikte op, allemaal gericht de pranked gebruiker aan de populaire jaren ' 80 zanger Rick Astley's videoclip "Never Gonna Give You Up." De prank had geen agenda of ziek bedoeling; het was gewoon gebruikt door allerlei Internet pranksters als een leuke afleiding.

Populariteit

De prank deed daar niet stoppen. Veel Internet-gebruikers zetten hun eigen draai de Rick Roll meme, van YouTube's April Fool's stunt in 2008, die de link doorgestuurd naar elke video op de site om "Never Gonna Give You Up," aan gebruikers bekoord met de meme stemmen het liedje als de New York Mets baseballteam soundtrack van keuze tijdens zijn huis opener in 2008.

Wat Is een Script Rick Roll?

Als onderdeel van de trend, sommige internetgebruikers gemaakt codering scripts die uitgevoerd diverse Rick Roll gerelateerde grappen. Een Internet script is een reeks van code waarmee een bepaalde functie wanneer deze in bepaalde programma's en programmeertalen geplakt. Deze scripts opgenomen alles van code die toegestaan programma's prank call specifieke telefoonnummers en spelen "Never Gonna Give You Up" naar scripts die het lied gespeeld toen telemarketeers een telefoonnummer te kiezen geroepen en vervolgens op hen opgehangen.

Andere opmerkelijke Rick rollen

Rick Rolling had een paar andere spraakmakende optredens en Huldebetonen. Wanneer de computer hackers groep anonieme protesteerden de Church of Scientology in verschillende steden wereldwijd, speelde drukte het liedje als een eerbetoon aan de meme. Een levende Rick Rolling deelgenomen Rick Astley zichzelf zelfs aan door het maken van een verrassing verschijning op de Macy's Thanksgiving Day Parade in New York in 2008 tijdens een ander nummer.