Wat Is een Pack van WordPerfect productiviteit?

De Corel WordPerfect software is vergelijkbaar met Microsoft Office. Met een scala aan toepassingen behandelt het programma dezelfde projecten als zijn concurrent. Het WordPerfect productiviteit pack wordt geleverd met de aankoop van WordPerfect en bevat alle de WordPerfect-software die nodig is om het programma te gebruiken. De nieuwste versie van de Corel Wordperfect productiviteit pack is beschikbaar in de CD-ROM en online downloaden van de website van Corel. Het product is echter niet gratis. Wilt u een product te vervangen van Microsoft Office of gewoon behoefte aan een stabiele tekstverwerking client, heeft de Corel WordPerfect opties beschikbaar.

Specificaties

De Corel WordPerfect productiviteit pack wordt geleverd met alle toepassingen en onderdelen van WordPerfect software. WordPerfect Office zich verhoudt tot Microsoft Office in die zin dat het een document opmaak programma waarin Quattro Pro voor werkbladen. De productiviteit pack bevat ook Corel presentaties, WordPerfect Mail, visuele intelligentie en Wordperfect Lightning. WordPerfect Hiermee opent u documenten in een verscheidenheid van formaten met inbegrip van Microsoft Word, Excel, PDF, HTML en XML.

Systeemvereisten

WordPerfect software werkt alleen op een windowsplatform met een kleurdiepte van 16-bits. Voor het correct uitvoeren van de Corel WordPerfect, moet een computer Microsoft Windows XP, Windows Vista of Windows 7 en Internet Explorer 6.0 of hoger. Een cd-rom-station is nodig om de productiviteit pack software te installeren. Het WordPerfect productiviteit pack eerder vereist servicepacks geïnstalleerd. Een systeem moet Service Pack 1 voor de productiviteit pack te installeren de tweede de dienstpak. De eerste release--11.0.0.233--van WordPerfect Office II is noodzakelijk om door te gaan met het bijwerken van de software.

WordPerfect Office en Quattro Pro

Het meest recente WordPerfect productiviteit pack biedt tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, notities, e-mail client en grafische software. De interface is traditionele en opent meer dan 60 soorten bestanden, zoals PDF, .doc, .odf en andere formaten. Bovendien, de productiviteit-pack wordt geleverd met beveiligingsfuncties en omvat een upgrade systeem waarmee gebruikers kunnen nieuwe servicepacks downloaden van het Internet.

Kritiek

Volgens CNet Reviews, Corel Wordperfect is vergelijkbaar met Microsoft Office, maar doet niet meten met de concurrent interface. Daarnaast zijn veel gratis tekstverwerking office-suites nu beschikbaar, het WordPerfect productiviteit pack verlaten in het stof. Echter, de software behandelt meerdere bestandsformaten en biedt nauwkeurige verwerking en opmaak voor juridische en lange documenten.