Wat Is een Norton-sleutel?

Norton Internet Security beschermt uw computer tegen virussen en bedreigingen van de veiligheid online. Het bevat functies om te beschermen uw e-mailadres, downloads en de beveiliging van websites die u bezoekt. Aanpasbare ouderlijk toezicht helpen u uw jonge geitjes beschermen wanneer ze online zijn, en identiteitsbescherming u uw online aanwezigheid veilig helpt zonder gevaar voor uw credit rating en identiteit. U moet een sleutel om te profiteren van alle functies die de toepassing biedt, maar begrijpen wat het is en hoe het te gebruiken zal u helpen om het meeste uit de Norton-product.

Sleutel beschrijving

Norton Internet Security vereist een sleutel om de externe controle systeem geïntegreerd in de software te activeren. De sleutel helpt beveiligen van uw netwerk en de verbinding tussen de computers in uw thuisnetwerk. Zonder de sleutel zult u niet in staat om activiteit en beveiligingsinstellingen voor de computers in uw netwerk te controleren.

Gebruik van de sleutel

U stelt uw sleutel als u configureren tele-monitoring op de eerste computer. De sleutel moet 6 tot 20 tekens lang zijn, uit letters en cijfers. Norton van sleutel systeem is hoofdlettergevoelig, dus voer het op de overige computers in dezelfde vorm als uw oorspronkelijke post.

Externe Monitoring Service

Externe controle kunt u houden tabbladen op elke computer in het netwerk om te verifiëren dat elke computer veilig en veilig achter de firewall-service is. Wanneer u de service kaart start, het systeem van toezicht zal u waarschuwen voor potentiële problemen en de computer de kwestie werd geïdentificeerd op. Deze informatie helpt u problemen aanpakken voordat ze de integriteit van uw netwerk bedreigen.

Overwegingen

Beveiligen van uw sleutel--het is het enige waarmee dat u toegang krijgt tot de overige computers in het netwerk. Configureren uw Norton Internet Security toepassing nieuwe computers op uw netwerk automatisch worden gedetecteerd, of de toepassing op nieuwe computers detecteren wanneer u de netwerkplattegrond beveiliging opent instellen.