Wat Is de snelheid van PC2100 geheugen?

RAM is een van de belangrijkste onderdelen op elke moderne computersysteem. Te weten de details van de verschillende types van de RAM, zoals PC2100 geheugen, is gunstig aan een systeembouwer of desktop PC eigenaar een upgrade te overwegen.

Geschiedenis

PC2100 geheugen is dubbele gegevenssnelheid SDRAM (Synchronous Dynamic Random Access Memory), een twee-kanaals geheugenmodule voor gebruik in huis computersystemen.

Grootte

Komt met een capaciteit variërend van 128 MB tot 2 GB in grootte, zorgt het voor grotere compatibiliteit met PC2100 SDRAM over de markt van de consument-moederbord.

Functie

Fungeert als een opslaggebied voor het momenteel lopende processen en hun ondersteunende bestanden, wordt PC2100 SDRAM de snelheid bepaald ten goede komt. De dual-channel-architectuur maakt bijna tweemaal de bandbreedte in vergelijking met DDR1 SDRAM tussen de processor en andere apparaten van de computer.

Functies

PC2100 SDRAM opereert op een kloksnelheid geheugen van 133 MHz, waardoor zij voor het uitvoeren van de overdracht van de gegevens van de 266 miljoen per seconde met een overdrachtsnelheid van de piek van 2100 MB/s.

Waarschuwing

Als gevolg van PC2100 SDRAM wordt dual-channel, is het sterk aanbevolen dat het in paren van twee bijpassende worden geïnstalleerd. Wanneer niet geïnstalleerd in bijpassende paren, zal de geheugenmodules ophouden te functioneren in de dual-channel modus en wilt teruggaan naar één kanaal modus, effectief hun prestaties doormidden snijden.