Wat Is de Memory Access Violation?

Geheugen toegangsfouten gebeuren wanneer toepassingen probeert te verwijderen en toegang tot GpFontFamily verwijzingen. GpFontFamily vertegenwoordigt een groep lettertypen met verwante kenmerken. Nadat een programma is verwijderd, dat had een heleboel GpFontFamily verwijzingen, vraagt het zogenaamde status opsomming mislukkingen.

Symptomen

Software niet correct bijgewerkt, corrupte apparaatstuurprogramma's en defecte RAM kunnen allemaal aanwijzingen voor schending geheugenfouten toegang. Veel van deze fouten worden geassocieerd met de installatie van Windows XP Service Pack 2 en Vista Service Pack 1. Uitvoeren van taken die u normaal gesproken niet op uw hardware uitvoeren kunt kwaadaardige codes die een toegangsfout geheugen inspireren vragen.

Preventie van gegevensuitvoering

Ter bestrijding van deze fout, heeft Microsoft een oplossing in Windows XP Service Pack 2 geïntroduceerd. Preventie van gegevensuitvoering (DEP) zoekt kwaadaardige codes en kansen voor kwaadaardige code te exploiteren. Sommige softwaretoepassingen die u hebt mogelijk niet compatibel zijn met DEP; Daarom moet u zou ook een programma van derden code-generatie zoals de Just-in-Time te installeren codegenerator.

Spelconsoles

Nadat de stuurprogramma's zijn bijgewerkt voor grafische kaarten, hebben gamers ook geheugen toegangsfouten ervaren. Gewoon rollen terug de laatste driver downloaden die u hebt uitgevoerd. Bezoek van de leverancier website voor het downloaden van patches die beschikbaar kunnen zijn.