Wat doet "Google It" betekenen?

Wat doet "Google It" betekenen?


Het is een zeldzaam ding wanneer een bedrijf of merknaam wordt zo alomtegenwoordig is dat zijn naam het gemeenschappelijk woord voor zijn product wordt. Rits, klittenband en Xerox bereikt dat in het verleden, Merriam-Webster's dictionary Google in de dezelfde ijle lucht als deze industrie-wisselaars die ging herkent voor. Googles hoofdproduct is de Internet-zoekmachine met dezelfde naam, zodat de term "google" is gekomen om te verwijzen naar de handeling van het online zoeken.

Geschiedenis

Vanuit een eerloos vergadering in 1995, twee computer wetenschap afgestudeerde studenten van Stanford University, Larry Page en Sergey Brin, vormen een relatie die culmineert het in 1998 oprichting van Google, Inc., een zoekmachine. De naam is gebaseerd op de wiskundige term googol, die tien tot de macht van een honderdste. Google maakt haar missie "te organiseren van's werelds informatie universeel toegankelijk en bruikbaar te maken."

Cultuur

Brin en Page omarmd de anti-cultuur van Silicon Valley zoals ze begonnen met het inhuren van werknemers toe om de belasting van werk geƫist door het indexeren van miljarden websites behandelen. Naast ingenieurs, ze ingehuurd chef-koks en gastheer voor de hond van een bedrijf. Het beleid van Google is dat 20 procent van elke werknemer tijd wordt besteed aan persoonlijke projecten. Het stimuleren van creativiteit heeft zeker vruchten afgeworpen voor het bedrijf, aangezien de praktijk het ontstaan van Googles direct zoeken en auto-volledige functies, onder vele anderen is.

Zoek

Het brood en de boter voor de Google-behemoth is zoek. Google begon als een zoekmachine en blijft om het proces te verfijnen. Door begin 2011, 65 procent van de miljarden zoekopdrachten die zich over de hele wereld doorgegeven via Google. Zoveel dominantie in het veld voor zo lang is bijna ongehoord, maar sinds 1998, heeft Google de search markt maken zijn naam synoniem met de handeling van het zoeken naar informatie online eigendom.

Gebruik

"Google It" verwijst naar het zoeken naar informatie op een term of persoon. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar filmtijden wenselijk om te zeggen: "laat me weten waar de film vertoont; Ik zal google het. " Dictionary.com geeft de aanbieding zoals gekapitaliseerd dan merkt het woord vaak in kleine letters, maar Merriam-Webster staat precies het tegenovergestelde en geeft de werkwoordsvorm in de kleine letters met de opmerking dat het vaak wordt gekapitaliseerd. In gemeenschappelijk gebruik, hetzij is aanvaardbaar, maar in formele communicatie zou het gepaster om te voorkomen dat de slang "Google het" en zeggen, "om te zoeken Google" in plaats daarvan.