Waarom Yahoo Mail alleen houdt een Week of zo van mijn Mail?

Yahoo Mail biedt gratis Web-gebaseerde e-mail diensten die u aanpassen kunt om te voldoen aan uw voorkeuren. De mail die u ontvangt is meestal onderverdeeld in uw "Inbox" of "Spam" map automatisch. Als u vindt dat uw account mail voor slechts een week houdt, er zijn verschillende redenen waarom dit het geval kan zijn.

Spam

Mail gecategoriseerd als spam binnenkomt map "Spam" en niet "postvak." Yahoo zal automatisch uw spam-berichten verwijderen als u niet de berichten zelf verwijdert. Neem een kijkje op uw "Spam" map voordat automatische verwijdering, als sommige berichten geplaatst als spam berichten dat u eigenlijk wilt. Dit is waarschijnlijk gebeuren om berichten verstuurd naar meerdere ontvangers tegelijk. U kunt wijzigen hoe vaak Yahoo worden verwijderd van uw spam-berichten via het menu "Spam Protection" in 'Opties'. Selecteer "Save deze berichten" en stel de tijd. Spammail kan automatisch worden verwijderd na een week, twee weken of een maand.

Prullenbak

Alle e-mail die u verwijdert zal verschijnen in de "Prullenbak"-map. Vervolgens hebt u de mogelijkheid om te herstellen van deze berichten voor een korte tijd. U kunt er ook voor kiezen om ze permanent meteen verwijderen. Echter als u de berichten om te zitten in de "Prullenbak"-map laat, zal Yahoo automatisch verwijdert op een semi-regelmatige basis. Het lijkt misschien u dat ze deze berichten alleen voor een week houden. Als u ze opslaan wilt, kunt u hem verwijderen uit de "Prullenbak"-map.

Hacken

Yahoo Mail is niet verondersteld te verwijderen mail links in uw postvak in of in andere mappen dan de "Spam" en "Prullenbak" zonder uw toestemming. Als u merkt dat ontbrekende mail met een regelmatig interval, rekening houden met de mogelijkheid dat is iemand uw wachtwoord heeft en inloggen en verstoren van uw account. Wijzig uw wachtwoord direct en zeker om uit te loggen wanneer u een werkstation afsluiten en zien of er wijzigingen met betrekking tot het probleem.

Customer Care

Als geen enkele van deze kwesties uw probleem betreft, is er mogelijk een specifieke fout met uw account. Neem contact op met de klantenservice van Yahoo en uitleggen van het probleem. Yahoo kan een kijkje nemen op uw account en zien of er enige uitleg voor uw probleem. Het is wellicht om te upgraden naar de nieuwste versie van Yahoo Mail. Oudere versies hebben meer kans om te ervaren van bugs, zoals vroege afdruk schrapping.