Waarom mijn sessie vervalt zo snel als ik op Yahoo Mail?

Waarom mijn sessie vervalt zo snel als ik op Yahoo Mail?


Miljoenen mensen houden contact met vrienden en familie overal in de wereld met behulp van Yahoo Mail. Ze problemen zelden hebt in de exploitatie van de Web-gebaseerde e-mail-programma. Echter, sommige gebruikers klagen dat hun sessies verlopen onverwacht. De systeemlogboeken gebruikers uit automatisch wanneer een gebruiker-aangewezen periode afloopt. Dit is vooral lastig als je in een haast te lezen of schrijven van e-mail. Informatie over het aanpassen van de verlooptijd om te controleren hoe snel uw Yahoo Mail-sessies verlopen.

Doel

Sommige mensen toegang tot computers in openbare plaatsen of een computer deelt met collega's of leden van hun huishouden. Hierdoor ontstaat een beveiligingsrisico. Als u de computer tijdelijk zonder registratie uit uw e-mail-account laat, kan iemand anders komen langs en toegang tot uw e-mail. Om dit risico, Yahoo toegewezen sessie verlopen tijden.

Verlopen proces

Als u probeert op te slaan van een e-mail na het verstrijken van een sessie, gaat het systeem u terug naar de Yahoo Mail login-pagina, waar u opnieuw inloggen moet om terug te keren naar uw emailaccount. Gelukkig, uw werk wordt opgeslagen wanneer de sessie verloopt. Het proces is nog steeds een gedoe als je in een haast of chatten met een vriend tijdens het controleren van uw e-mail.

Opties

Volgens Yahoo is de standaardwaarde sessietijd acht uur, waarna u bent uitgelogd van uw account. Echter, een acht-uur durende sessie lengte biedt geen beveiliging veel als u delen van een computer of met behulp van de toegang van het publiek, zodat u kunt toewijzen aan verschillende, kortere tijden voor uw e-mailaccount. In uw Yahoo-account, kunt u de tijd aanpassen aan uw eigen voorkeuren aanpassen. Beschikbare sessie tijden zijn zo kort zijn als 15 minuten. Als u een 15 minuten durende sessietijd op een bepaald punt in het verleden hebt gekozen, wordt uw e-mail-sessies snel verlopen.

Veranderende tijden van sessie

De Yahoo homepage, klik op "Log In". Toegang tot uw account. Beweeg over uw naam nadat u zich heeft aangemeld. Selecteer de optie "Account Info". Om veiligheidsredenen moet u uw wachtwoord nog een keer op de volgende pagina. Yahoo verandert de navigatie in de accounts van leden van tijd tot tijd, maar op het moment van publicatie, ziet u een "Sign-In instellingen wijzigen" link. Toegang tot deze sectie om te selecteren uw voorkeur sessieduur. Kies een langere periode dan 15 minuten.

Meerdere Accounts

Moet u wellicht meer dan één account en e-mail adres. Als u een Yahoo-account terwijl al aangemeld met een andere account openen, beëindigt het systeem automatisch u de sessie van de eerste account die u hebt geopend. Dit gebeurt ongeacht uw gekozen verlooptijd op die eerste account. Wilt u meer dan één account gebruiken en dit probleem vermijden, voltooien wat je doet met één account en meld u vervolgens uit en het andere account opent.