Waarom Is mijn Yahoo Mail time-out?

Yahoo heeft beveiligingssystemen voor Yahoo Mail om de privacy van uw persoonlijke gegevens en te dwarsbomen van hackers. Deze veiligheid maatregelen time-out uw Yahoo Mail-account voor een verscheidenheid van redenen. Terwijl vervelend, u kunt maatregelen treffen om een time-out te voorkomen.

Inactiviteit

Yahoo vereist dat u actief uw Yahoo Mail-account door te lezen en te reageren op e-mails voortdurend openen. Als u uw account niet kunnen voor enkele minuten openen, ondertekent Yahoo u afmelden bij Yahoo Mail. Bijvoorbeeld, als u Yahoo Mail in een tabblad in uw browser open, en open vervolgens andere tabbladen om te controleren van het weer of het nieuws, zal Yahoo uiteindelijk afmelden bij u uw account als gevolg van inactiviteit. Om dit te voorkomen, door uw Yahoo Mail-account te sluiten als u niet van plan bent over het gebruik van het voor een tijdje.

Toegang

Openen van uw account meerdere keren zal veroorzaken Yahoo te Meld u af bij uw e-mailadres. Yahoo doet dit om te voorkomen dat anderen uw e-mailaccount toegang probeert te krijgen. Bijvoorbeeld, als u uw Yahoo Mail in een webbrowser openen en uw account opnieuw op uw smartphone Open, kan Yahoo uitloggen u. Om dit te voorkomen, Meld u af bij uw Yahoo-account voordat u zich aanmeldt via een andere computer of een ander apparaat.

Desktop applicaties

Desktop e-mailtoepassingen kan Yahoo om te geloven dat uw account wordt meerdere keren benaderd. Bijvoorbeeld, als u uw Yahoo e-mails doorgestuurd naar een mailprogramma zoals Outlook heeft de toepassing zal periodiek login aan uw Yahoo Mail-account om te controleren op updates voor uw e-mail. Als u zich bij Yahoo Mail via uw smartphone aanmeldt, hierdoor wordt Yahoo om u zich afmeldt bij uw account als gevolg van meerdere verzoeken om toegang. Wijzig de instellingen op uw desktop applicatie aan push e-mail. Push e-mail is een instelling waarmee uw Yahoo Mail naar uw bureaublad e-mailtoepassing automatisch worden doorgestuurd, in plaats van het hebben van de toepassing controleren op nieuwe e-mail handmatig om de paar uur.

Andere overwegingen

Als Yahoo u uit uw account tijden, controleert u of de reden. Wanneer u did niet steeds inactief of teken op uw rekening via een ander apparaat, iemand probeert toegang tot uw account. U kunt het wijzigen van uw wachtwoord in om het verhogen van uw veiligheid. U kunt ook contact opnemen met Yahoo voor hulp bij http://help.yahoo.com.