Waarom Is mijn HP laptop scherm zeer Dim?

Waarom Is mijn HP laptop scherm zeer Dim?


Aangezien laptops zijn ontworpen om uit te voeren op accustroom werkt, hebben zij vele manieren van energie besparen. Eén daarvan is de helderheid van het scherm te verminderen. Echter, kunnen andere problemen worden veroorzaakt door een dim laptopscherm.

Handmatige instellingen

De helderheid kan worden afgewezen op uw laptopscherm, dus het eerste ding dat u wilt doen klik op uw scherm helderheid knop is om ervoor te zorgen dat deze instelling niet is gewijzigd.

Verlopen Backlight Lamp

Het scherm wordt verlicht door een kleine lamp die kan burn-out of breken. U mei zitten kundig hebben deze lamp hersteld, of wellicht te vervangen.

Omgevingslicht

Een helder verlichte kamer kan u geven de indruk van een dim scherm. Als uw instellingen juist zijn en het scherm ziet er nog steeds dim, kunt u de plaatsing van uw notitieblok aanpassen zodat minder licht het scherm raakt.

Defecte Hardware

Uw scherm of scherm apparaat kan niet zijn vervaardigd correct. In casu, zal u waarschijnlijk wilt nemen uw laptop naar een technicus of contacteer customer support.

Beschadigde Hardware

Fysieke gevolgen kan schade aan de interne componenten van uw notebook, soms zonder zichtbare externe schade wordt weergegeven. In dit geval wellicht uw notitieblok worden vervangen, ofwel door het kopen van een nieuwe of via een toevallige schade garantie. Voor dit wellicht u contact opnemen met klantenondersteuning.